Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-21 Euro, polufinale

Pametan potez ili velika sramota? Portugal i Švedska izbacili Englesku i Italiju

Portugal
Foto: Screenshot
25.06.2015.
u 09:07

Portugal i Švedska odigrale su 1:1 i plasirale se u polufinale Eura

U polufinalu Europskog prvenstva do 21 godine igrat će Danska - Švedska i Portugal - Njemačka, poznato je to nakon što su odigrane posljednje utakmice skupine B.

A tamo je Italija pobijedila Englesku, jednog od najvećih favorita, sa 3:1, a obje su reprezentacije ispale jer im nije na ruku išao rezultat iz druge utakmice na kojem su Portugal i Švedska odigrale 1:1. Portugal je tamo poveo u 82. minuti, a Šveđani izjednačili u 89. Kako im je odgovaralo što Italija vodi na drugom susretu, ove dvije reprezentacije do kraja više nisu igrale, stajale su na sredini igrališta i dodavale se kako ih neki nesretan gol ne bi izbacio s natjecanja.

Neki će reći da je to bio pametan potez, dok će drugi govoriti o sramoti... U anketi nam odgovorite što vi mislite o ovom potezu.

>>Pao je Brazil, Srbi su prvaci svijeta u nogometu!

Komentara 13

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
10:29 25.06.2015.

na početku turnira svatko ima iste šanse i ko je kriv talijanima i englezima na prosutim bodovima nego oni sami,da su pobijedili sve tekme oni bi išli dalje i to je to.

SA
samoborka
09:20 25.06.2015.

Nesportski. Ali nogomet je ionako odavno postao sve samo ne sport. Prema tome, radili su onako kako im je bilo u interesu i to je u redu.

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
10:36 25.06.2015.

jako dobro! ... neka malo englezi i talijani osjete na svojoj koži ono što su oni drugima radili bez imalo pardona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije