Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JALEL KADRI

Porazio je Francusku pa ponudio ostavku: Tuniski izbornik ipak ostaje u reprezentaciji

Match de football France / Tunisie (0 - 1), groupe D, lors de la Coupe du Monde de la FIFA, Qatar 2022 au Coupe du Monde de la FIFA, Qatar 2022
Foto: JB Autissier / Panoramic / Besti
1/4
01.01.2023.
u 10:30

Kadri je ponudio ostavku nakon što nije ostvario cilj, a to je bio prolazak skupine. No Savez je odbio i umjesto toga dao mu ugovor na još 12 mjeseci, do Afričkog kupa nacija.

Tuniski nogometni savez produljio je ugovor s izbornikom Jalelom Kadrijem na još 12 mjeseci do Afričkog kupa nacija koji se održava sljedeće godine iako na SP u Kataru nije s Tunisom uspio otići dalje od grupne faze. Kadri se sastao s dužnosnicima Saveza tijekom vikenda kako bi procijenili sudjelovanje Tunisa na SP u Katru gdje su odigrali neriješeno s Danskom, i izgubili od Australije prije nego su pobijedili Francusku u zadnjoj utakmici u skupini. 

Kadri je ponudio ostavku nakon što nije ostvario cilj, a to je bio prolazak skupine. No Savez je odbio i umjesto toga produljio ugovor s njim i njegovim stožerom na još 12 mjeseci do siječnja sljedeće godine i Afričkog kupa nacija u Obali Bjelokosti.

FILE PHOTO: Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group D - Tunisia v France - Education City Stadium, Al Rayyan, Qatar - November 30, 2022 Tunisia coach Jalel Kadri looks dejected after the match as Tunisia are eliminated from the World Cup REUTERS/Carl Recine/File Photo Photo: Carl Recine/REUTERS
Foto: Carl Recine/REUTERS

On je preuzeo Tunis u veljači prošle godine. Sljedeći zadatak koji ga čeka je u ožujku kada Tunis igra protiv Libije u kvalifikacijama za Kup nacija.

>> Dalić: Meni godi ova pažnja ljudi, ali ja ću ostati isti kakav sam bio i prije 5 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije