Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKA LEGENDA

Ponajbolja tenisačica u povijesti govorila o problemima s mentalnim zdravljem: 'Ne osjećam se dobro'

Serena Williams Instagram
30.11.2023.
u 16:29

Samo je Wimbledon osvojila čak sedam puta, a u njenoj trofejnoj riznici nalaze se i Roland Garros, Australian Open te US Open.

Proslavljena sportašica i jedna od najboljih tenisačica u povijesti Serena Williams je otkrila javnosti da se ne osjeća dobro, a onda je podijelila jedan divan trenutak u društvu svoje kćeri, piše portal US Weekly

Samo nekoliko sati prije nego što je podijelila sliku s kćeri, Serena Williams je otkrila da prolazi kroz teško životno razdoblje jer ima problema s mentalnim zdravljem i to nije željela kriti od javnosti. 

GALERIJA Težak život Ive Karlovića: Borio se sa siromaštvom i bolesti

1/5

- Nisam dobro danas. I to je u redu - nekad ne biti u redu. Nitko nije dobro svaki dan. Ako danas netko od vas nije dobro, ja sam s vama. Uvijek postoji sutra. Volim vas - poručila je jedna od poznatih sestara Williams. 

Inače, ova tenisačica je u bogatoj karijeri osvojila 23 Grand Slama u karijeri, a  odmah je dobila poruke podrške od strane svojih obožavatelja. Procjenjuje se da je osvojila preko 94 milijuna dolara od osvojenih turnira, što zauzima prvo mjesto u povijesti ženskog tenisa. 

VEZANI ČLANCI:

Samo je Wimbledon osvojila čak sedam puta, a u njenoj trofejnoj riznici nalaze se i Roland Garros, Australian Open te US Open. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije