Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

MUP provodi istragu i traži odgovorne za ozlijeđivanje policajca

Policajac pogođen bakljom
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/8
24.05.2018.
u 09:06

Zabilježena su ukupno 44 prekršaja, navodi se u priopćenju PU Vukovarsko-srijemske

Nakon finala hrvatskoga kupa Dinamo - Hajduk (1:0) u Vinkovcima PU Vukovarsko-srijemske oglasila se s priopćenjem za javnost u kojem navode kako je utakmica prošla bez izravnog sukoba navijačkih skupina kao i bez narušavanja stanja sigurnosti u samom gradu.

"Tijekom kontroliranog ulaska navijača na tribine nogometnog stadiona HNK Cibalia zabilježena su postupanja prema 36 osoba, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Razlozi su bili alkoholiziranost i vrijeđanje policijskih službenika, a zabilježena su ukupno 44 prekršaja. U 66. minuti nogometne utakmice, zapaljen je veći broj baklji koje su potom bacane na teren, baklja je pogodila policijskog službenika interventne jedinice policije te ga lakše ozlijedila", navode iz PU.

Policajac pogođen bakljom
1/8

Policija nije zabilježila  incidente uoči i nakon odigravanja utakmice, kako u samom gradu tako i na širem gradskom području. Zabilježeni događaji dogodili su se su isključivo na području stadiona.

"Sporni događaj u kojem je ozlijeđen policijski službenik i dalje je predmet kriminalističkog istraživanja, a kako je stadion bio pokriven video-nadzorom, snimke se pregledavaju kako bi se utvrdili svi sudionici događaja i njihova odgovornost", ističu iz PU.

Ključne riječi

Komentara 6

KO
korektor
10:15 24.05.2018.

podrška policiji! identificirati, locirati, ispendrečiti i uhititi huligane!!!

AR
Artukovic
10:17 24.05.2018.

Sad ljepo zbrojiti stetu na stadionu i okolici,cijenu lijecenja policajca i racun poslati udruzi Nas Jogurt i gradu Splitu kao vecinskim vlasnicima sprdnje od kluba.

BL
bljak007
10:42 24.05.2018.

Ja se ponadao da je policajka uspješno uredovala, i mirno privela kranu hordu intelektualaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije