Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLEMA PODRŠKA

Pokrenuta peticija za Novaka Đokovića: "Dozvolite mu da igra na posljednjem Grand Slamu!"

Daniil Medvedev wins the 2021 US Open in New York
COREY SIPKIN/NEWSCOM
24.06.2022.
u 21:56

Američki mediji navode da se Đoković i dalje vodi kao necijepljeni stranac te zato ne smije nastupati na američkom tlu.

Nezadovoljni navijači i obožavatelji Novaka Đokovića su pokrenuli peticiju s ciljem njegova nastupa na posljednjem Grand Slamu sezone - US Openu. Trenutno mu to nije dozvoljeno zbog mjera koje i dalje vrijede, a tiču se koronavirusa.

Gotovo šest tisuća ljudi je do trenutka pisanja teksta već potpisalo peticiju u kojoj se od vlasti Sjedinjenih Američkih Država traži dozvola za nastup najboljem srpskom tenisaču i donedavno prvom tenisaču svijeta.

- Dozvolite Đokoviću da igra ove godine na US Openu - jednostavan je, kratak i jasan naslov peticije koju na stranici change.org.

 

 

Američki mediji navode da se Đoković i dalje vodi kao necijepljeni stranac te zato ne smije nastupati na američkom tlu.

- U ovoj fazi pandemije nema apsolutno nijednog razloga da se Đokoviću zabrani nastup na US Openu. Američka vlada i Teniski savez SAD-a moraju zajedno raditi da mu dopuste nastup. Ako necijepljeni Amerikanci smiju igrati, onda smije i legenda tenisa Novak Đoković. Poduzmite nešto - stoji u objašnjenju peticije.

US Open je na rasporedu od 29. kolovoza do 11. rujna, a Đoković bi prije toga trebao nastupiti na Mastersima u Cincinnatiju i Montrealu.

>>> Kronologija slučaja Novaka Đokovića u Australiji

Komentara 9

DU
Deleted user
22:54 24.06.2022.

A ono što smo čitali o lažnim covid potvrdama, to ništa? Dio ih uhvate, a većina prođe. I da cijepljeni takošer prenose virus, to isto ništa? Eto, tko hoće pošteno, ne da se bori samo sa nekom institucijom nego i sa kontinentima. Podrška Đokoviću.

SE
serđo12
22:57 24.06.2022.

Za razliku od zatucanih Amer.sportaša koji pruže ruku čim vide iglu ,ovaj balkanac ima nešto u glavi !

DU
Deleted user
06:12 25.06.2022.

Amerika je prihvatila 1.5 milijiona necjepljeni Ukrajinski izbjeglica,pa 5 milijona Meksicki ne cjepljeni izbjeglica,da i nepisem dalje,ali najboljeg tenisera svih vremena ne dozvoljava da udje u ameriku,jer ni se cjepio,sve se pogoduje da se onom kepecu-drogerasu obezbjedi jos jedna pobjeda G-slama,eto amerike i njene demokracije,bjeda od drzave......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije