Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio se Luka

Pogledajte kako je Modrić opet mogao stradati, Zidaneu je skoro srce stalo

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
31.10.2019.
u 08:50

Kapetan hrvatske reprezentacije izborio je najstrožu kaznu nakon samo pet minuta provedenih na travanjaku

Luka Modrić vratio se u srijedu navečer u momčad Reala, odigrao je zadnji pola sata umjesto Tonija Kroosa protiv Leganesa, a nakon samo pet minuta provedenih na travnjaku je izborio i najstožu kaznu.

Modrića je prekrasno u 67. minuti proigrao Marcelo, a u nastavku akcije ga je pri driblingu na tlo oborio Kamerunac Kenneth Omeruo.

Ostavio je Kamerunac nogu vani preko koje je Modrić pao, a hrvatskoga je kapetana pomilovala sreća jer ga je Rodrigo Tarin zamalo zahvatio svojim kopačkama. 

Jednu je Tarin u posljednji trenutak digao preko Modrićeva tijela, dok se druga zaustavila manje od desetak centimetara ispod njegove brade. Nije ta situacija bila baš nimalo bezazlena, ali izvukao se iz te situacije Luka bez nove neugodne ozljede.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Real je Leganes naposljetku svladao s visokih 5:0, a trijumf kraljevskoga kluba su obilježili i prvijenac Luke Jovića, baš kao i novi potez Garetha Balea koji nije najbolje sjeo navijačima.

Bale se još jedanput pokupio sa stadiona prije završetka utakmice, u 82. minuti, što je trener Zinedine Zidane pokušao opravdati riječima da je Velšaninu samo bilo do sigurnog povratka kući.

Bale je istu stvar u najmanje dva navrata učinio i lani, a navijači su tu gestu prihvatili kao konačni dokaz da mu više nije stalo i da jedva čeka transfer.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
09:16 31.10.2019.

Je li i sad kriva igra za Hrvatsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije