Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Erupcija oduševljenja

Pogledajte kako je emotivni Drago Ćosić 'zacoprao' PSG!

Barcelona - PSG
Foto: Reuters
1/13
09.03.2017.
u 08:42

"Daaaa, daaaaaa, Sergi Roberto iz drugoga plana. Barcelona je napravila čuuuuudo. Nevjerojatno", vikao je Ćosić.

Barcelona je sinoć na svom terenu napravila veliko nogometno čudo i plasirala se u četvrtfinale Lige prvaka. Katalonci su deklasirali PSG sa 6:1 i oduševili svijet.

Posebno napeta bila je završnica u kojoj je Barcelona zabila čak tri gola i nokautirala svog protivnika. Utakmicu je na HRT-u prenosio Drago Ćosić i, kao i obično, unio emociju. Barcelonin šesti pogodak izazvao je pravu erupciju.

"Daaaa, daaaaaa, Sergi Roberto iz drugoga plana. Barcelona je napravila čuuuuudo. Nevjerojatno", vikao je Ćosić.

A osim emotivnog komentiranja, Ćosić je 'zacoprao' PSG. Naime, prilikom Neymarova gola u 88. minuti rekao je da je ipak prekasno za Barcelonu. A kad HRT-ov komentator kaže da je gotovo, tek tada ništa nije gotovo.

Primjerice, kad je Hrvatska na Euru protiv Češke vodila s 2:0, Ćosić je već privodio utakmicu kraju i vadio podatke o našim najvećim pobjedama na EP-u. Utakmica je završila 2:2.

U ljeto 2015. godine Dinamo je igrao protiv Moldea i vodio 3:0, a Ćosić je tada izjavio da je to gotovo, da su modri već nakon pola sata sigurni u prolaz dalje. Utakmica je završila s rezultatom 3:3, a Dinamo je opasno 'visio'. 

Ova dva primjera samo su dio sličnih situacija kojima smo svjedočili. Stoga se nameće zaključak: Kad Ćosić kaže da je gotovo, tek tada počinje drama....

>>Veratti otkrio što su mu nogometaši Barce govorili tijekom utakmice

>>Jeste li ga ikada vidjeli ovakvog? Pogledajte ludo slavlje Lionela Messija!

Komentara 4

KB
kbr
15:04 09.03.2017.

kosa mi se diže kad ga čujem kako zaključuje utakmicu prije zadnjeg sučevog zvižduka. a i inače je prilično antipatičan

21
215794
16:20 09.03.2017.

Drago je dobar komentator ali antipatican kao navijac

ZE
Zemuncevic
16:23 09.03.2017.

Najbolji komentator Hrvatske !!!! Novi Mladen Delic !!!! Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije