Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA BARCELONA

Rakitić nakon drame: Još ne vjerujem da smo ovo napravili!

Rakitić
Foto: Reuters
1/7
08.03.2017.
u 23:41

- Ovo je Barcelona, najbolja momčad na svijetu - rekao je Rakitić.

- Prošlo je 20 minuta od utakmice, a ja još ne vjerujem što se dogodilo - reakcija je Ivana Rakitića nakon nevjerojatnog podviga Barcelone. Njegova je momčad svladala PSG sa 6:1 u osmini finala Lige prvaka nakon što je u prvom susretu poražena 4:0.

- Ne mogu vjerovati, ovo nije moguće. Hvala suigračima, svima u klubu i navijačima. Ovo je nevjerojatno, teško je sada reći nešto više - rekao je Rakitić koji je igrao do 73. minute.

Prisjetio se i prve utakmice.

- Bilo nam je teško nakon utakmice u Parizu, ljudi su svašta pričali, no sjajno smo reagirali. Ovo je za povijest. Sada želimo ići dalje.

Trener Barcelone Luis Enrique rekao je da ni jedan igrač nije prestao vjerovati u čudo.

- Morali smo vjerovati da možemo proći. Teško je nadoknaditi 4:0, ali ovo je nogomet. Vidjeli ste što će događalo u Super Bowlu. Ovo je ludo - rekao je Rakitić i zaključio:

- Ovo je Barcelona, najbolja momčad na svijetu. Sada želimo nastaviti naš san u Ligi prvaka.

Sergio Roberto objasnio je kako je u petoj minuti nadoknade zabio gol za prolazak.

- Dao sam sve od sebe da dohvatim loptu, bacio sam se koliko sam mogao. Nisam znao jesam li u zaleđu, samo sam je htio doseći. Bacio sam se i osjetio da ću prije vratara stići do nje. Presretan sam.

Trener Luis Enrique je izjavio:

- Ovo je bilo spektakularno. Puno smo riskirali, ali na kraju se to pokazalo dobrom odlukom. Najvažnije je što smo vjerovali u četvrtfinale. U Parizu smo igrali loše, a sada smo napravili čudesan preokret.

>> Mateo Beusan objasnio je li Barcelona prošla dalje zbog pomoći sudaca

>> Gospodo iz Uefe sada znate i ovo - Barca nije momčad za vaše statističke rubrike

>> Čudo na Camp Nou! Barcelona slavila sa 6:1 i nakon drame prošla u četvrtfinale

Komentara 7

VK
vječni krojf
10:31 10.03.2017.

Da Dinamo to napravi kod nas odmah bi se uveo obavezni vojni rok tako da bi vojska mogla izaci na ulice.Salu na stranu,ali neka se neki nasi strucnjaci koji u stopu prate Dinamo i suce koji sude njegove utakmice zamislee i neka pocnu objektivno djelovati u nogometu.Ovdje je izgubio klub koji je ulozio milione u momcad aa ne Cibalia iz Vinkovaca.Neka si svi pogledaju sudjenje i uvidjeti ce da nasi suci i nisu tako losi iako djeluju pod nemogucim pritiskom i uvjetima.Jos bi im preporucio neka za svaku sudacku analizu pogledaju i utakmicu Arsenal-Bayern,mozda ce doci do kakvih zakljucaka.

MA
..Marsijanac
20:42 09.03.2017.

Da se ovo dogodilo Dinamu umjesto PSG-u dezurni pljuvaci pljuvali bi ga godinama.

Avatar acivij
acivij
00:14 09.03.2017.

"Ovo je Barcelona, najbolja momčad na svijetu. Sada želimo nastaviti naš san u Ligi prvaka." .......................................................................................................................... Uz dobre suce je sve moguće ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije