Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA JEDANAESTERCA

Mateo Beusan objasnio je li Barcelona prošla dalje zbog pomoći sudaca

penal
Foto: Reuters
1/8
08.03.2017.
u 23:16

– Sudac Aytekin ne bi sudio kazneni udarac, ali je nakon intervencije pomoćnog suca promijenio odluku. Ispravna odluka. Nevjerojatno da igrač može glavom napraviti prekršaj, ali je to kazneni udarac – rekao je Beusan.

Barcelona je večeras napravila čudo i prošla u četvrtfinale Lige prvaka. Katalonci su svladali PSG sa 6:1 nakon što su u prvoj utakmici poraženi s rezultatom 4:0.

Katalonska momčad večeras je imala dva jedanaesterca koje su Messi (50.) i Neymar (90+1.) pretvorili u pogotke. Puno rasprava izazvao je prvi jedanaesterac koji je izborio Neymar nakon što je zakačio Meuniera koji je već bio na podu. Sudački stručnjak Mateo Beusan kaže da je Deniz Aytekin u obje situacije ispravno presudio.

– Sudac Aytekin ne bi sudio kazneni udarac, ali je nakon intervencije pomoćnog suca promijenio odluku. Ispravna odluka. Nevjerojatno da igrač može glavom napraviti prekršaj, ali to je kazneni udarac – rekao je Beusan.

Kod drugog jedanaesterca Marquinhos je srušio Suareza. I tu je sve jasno, kaže Beusan.

– Sve je čisto, Suarez se pametno postavio i natjerao suparnika da ga sruši. 

Sporna je bila i situacija u 13. minuti. Draxler je u šesnaestercu Barcelone pogodio Mascherana u ruku.

– Svi su suci dobili od Uefe naputak da u ovakvim trenucima nema kaznenog udarca. Ispravna je to odluka suca jer igrač nema kamo s tom rukom – rekao je Beusan.

>> Čudo na Camp Nou! Barcelona slavila sa 6:1 i nakon drame prošla u četvrtfinale!

Komentara 28

Avatar Idler 3
Idler 3
23:33 08.03.2017.

Mateo, prekršaj moreš napravit i s onom stvari al vidiš li ti Neymarovo padanje...pokošen rafalom...otpililo mu noge....a ti i dalje mudruj o ovom il o onom. PS: kaj je z onom ispruženom rukom Barcina igrača u prvom dijelu ???

SQ
squalus
00:20 09.03.2017.

Aha, ruka nije penal jer nema kud s rukom. Ali kad je igrač na podu i suparnik ga lupi u glavu, onda je penal...jer je ovaj mogao skloniti glavu sa svoga tijela valjda :)

DE
Dex
23:37 08.03.2017.

A padanja Suareza i Neymara nije htio komentirati veliki navijać Barcelone Mateo Beusan ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije