Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izrazila sućut

Podignuta tužba protiv V. Williams zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnim ishodom

'Venus Williams of the U.S. leaves the court after being defeated by Kirsten Flipkens of Belgium during their women\'s tennis match at the Rogers Cup tennis tournament in Toronto August 6, 2013.    RE
Foto: Reuters/PIXSELL
01.07.2017.
u 10:06

Peterostruka wimbledonska pobjednica trebala bi u ponedjeljak igrati susret 1. kola na najvećem svjetskom teniskom turniru

Protiv nekadašnje prve tenisačice svijeta, 37-godišnje Amerikanke Venus Williams podignuta je građanska tužba zbog neoprezne vožnje kojom je skrivila prometnu nesreću u kojoj je poginula jedna osoba.

Tužbu protiv Venus Williams podnijela je obitelj 78-godišnjeg Jeromea Barsona koji je preminuo 22. lipnja od ozljeda zadobivenih u sudaru koji se dogodio 9. lipnja.

Nakon nesreće policija nije podnijela tužbu protiv Williams, no vještačenjem je ustanovljeno kako tenisačica prilikom ulaska u raskrižje nije pogledala desno i tako je oduzela prednost vozilu kojim je upravljala 68-godišnja Linda Barson koja je zadobila nekoliko lakših ozljeda, dok je njezin suprug Jerome, koji je sjedio na suvozačkom mjestu, zadobio teške ozljede glave.

Obitelj preminulog Barsona optužuje Williams za "neopreznu i nesmotrenu vožnju" kojom je skrivila sudar njezina robusnog SUV-a Toyote Sequoie i malenog Hyundaija Accenta obitelji Barson.

Tenisačica je preko svog odvjetnika Malcolma Cunninghama izrazila "najdublju sućut obitelji koja je izgubila voljenu osobu",  no on nije želio komentirati tužbu.

Peterostruka wimbledonska pobjednica trebala bi u ponedjeljak igrati susret 1. kola na najvećem svjetskom teniskom turniru protiv Belgijanke Elise Mertens.

Komentara 1

DO
domxerex
05:11 09.07.2017.

Primjer reketarenja poznatih osoba vrlo čest u USA. 68- gisišnja vozačica možda čak nije smijela voziti maročito ako su kod njih zdravstveni jednake kvalitete kao i alko testovi sa stajanjem na jednoj nozi ili šetanje po crti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije