Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u Zagrebu

Vatreni u društvu s pobjednikom BB-a. Evo što im je Žorž obećao

Romano, Big Brother
Foto: screenshot/RTL televizija
1/8
06.06.2016.
u 21:05

– Igrači su rekli da ih obavezno pozovem kad budem častio u Splitu, da će svi doći na pivo – rekao je pobjednik Big Brothera

Pobjednik Big Brothera Romano Obilinović Žorž došao je na poziv hrvatskih nogometnih reprezentativaca na druženje u hotel As. Vatreni u utorak idu na Europsko prvenstvo u Francusku.

Bivši kolege čestitali su Žoržu na pobjedi i zaželjeli mu mnogo sreće s Marinom.

Druženje je zabilježeno fotografijom koju je na svojem profilu na Facebooku objavio Gordon Schildenfeld.

"Došla je cila ekipa, slika sam se sa Srnom i Rakitićem, malo popriča sa svima. Poklonili su mi dres hrvatske reprezentacije na koji su se svi potpisali. Rekli su i da ih obavezno pozovem kad budem častio u Splitu, da će svi doći na pivu", rekao je Žorž za Slobodnu Dalmaciju.

 

>>U kampu reprezentacije gledao se Big Brother, evo kako ih je oduševila Romanova pobjeda

Komentara 7

Avatar Anemični guzonja
Anemični guzonja
21:47 06.06.2016.

Dakle, nevjerovatno. Koji nedostatak ukusa. Ici se slikati sa nekim pikzibnerom i hohštaplerom. Kakva blamaža. Može ih biti sram

Avatar Anemični guzonja
Anemični guzonja
22:44 06.06.2016.

Gledati Big brother mogu samo intelektualno hendikepirani ljudi. Sta reci onda o nasim reprezentativcima na onu narodnu " s kim si takav si"..koji jad..

Avatar toxic alien
toxic alien
21:35 06.06.2016.

Pa, to i nije bas neka vijest. Ne ocekujete valjda od vatrenih da se druze s nobelovcima. Njihov domet je pobjednik Big Brothera, Mile Kitic i onaj Crnogorac sto je napunio Gripe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije