Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKS

Pobjede braće Katalinić

07.11.2008.
u 12:43

Braća Borna i Boris Katalinić uspješno su prošli prve prepreke na Europskom boksačkom prvenstvu u engleskom Liverpoolu, dok je Filip Palić ispao.

Boris Katalinić je u dvoboju 1. kola kategorije do 64 kilograma svladao Engleza Craiga Dixona sa 4:1 u bodovima, a u osmini finala ga čeka dvoboj sa Nijemcem Vjaceslavom Kerberom. I Borisov stariji brat Borna je startao pobjedom u kategoriji do 69 kilograma protiv Litvanca Jana Romanovskija sa uvjerljivih 9:4. U osmini finala Borna ide na Srbina Zorana Mitrovića.

Filip Palić je u kategoriji do 60 kilograma izgubio od Bjelorusa Vazgena Safarjanca sa 11:7.

od ostalih hrvatskih boksača u Liverpoolu u 1. kolu kategorije do 75 kilograma Ante Čepo ide na Mađara Istvana Szilya, a Stjepan Vugdelija u kategoriji do 91 kilograma na Moldavca Mihaela Munteanua. U superteškoj kategoriji Marko Tomasović u osmini finala boksa sa Turčinom Rouzia Ozbeka, a Renato Stojanović do 51 kilograma sa Velšaninom Joeom Gageom. Mirsad Ahmeti, nositelj brončanog odličja sa prošlog EP-a, slobodan je u prvom kolu kategorije do 57 kilograma, a u osmini finala ga čeka Mađar Gabor Mihaly.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije