Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neka padnu francuzi

Plavi, probudite se, očarajte Mamića, spasite svoga Krunu!

\'27.09.2011., Stadion Gerland, Lyon, Francuska - UEFA Liga prvaka, skupina D, 2. kolo, Lyon - Dinamo Zagreb. Jorge Sammir Cruz Campos(10), Maxime Gonalons(21).  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
06.12.2011.
u 07:55

Dinamo je posljednji put pobijedio Francuze 1994., kada je Ćiro Blažević ispao od Auxerrea. Ako je mogao Vaha, onaj protjerani Vaha, zašto onda ne bi baš Kruno srušio francusko prokletstvo! I spokojno čekao Božić...

Mamić bi vjerojatno Uefi vratio 400.000 eura, kolika je nagrada za bod u Ligi prvaka, samo da Dinamo ovu sumornu europsku jesen ne okonča porazom od Lyona. Pazite, to bi, počevši od uzvrata s Malmöom, bio već sedmi zaredom u Europi, što ovaj stogodišnjak ne pamti...

Upravo bi recentni Mamićevi nastupi trebali biti jedan od najvećih motiva Dinamovim igračima protiv Lyona, odnosno sve ono što je u naletima gnjeva izgovorio svojim mezimcima, počevši od Zadra, tamo sredinom listopada. Ako u njima još ima krvi, ako drže do sebe i svoga ugleda, protiv Lyona će poginuti za taj bod. To nije utakmica za tih 400.000 (ili 800.000 za pobjedu), nego za prestiž, za častan oproštaj od Lige prvaka.

Ovdje se igra za ponovno stjecanje gazdine naklonosti, za publiku kojoj je još stalo do Dinama, ali najvjerojatnije i za svoga trenera Krunu Jurčića. Jer, kada Mamić kaže da je priprema za utakmicu katastrofalna, onda to ne ide igračima, nego treneru.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Komentara 12

LI
list68
08:34 06.12.2011.

Vi nikako da shvatite, vama nije kriv Jurčić, dynamu ne bi pomogao niti jedan trener na svijetu, vaš problem je Mamić, i dok se njega ne riješite, dynamo neće biti poštovan, i voljen klub. Novinar piše da dynamo još ima \"navijača\", ma koji su to navijači, koji dođu na utakmicu samo kad je ulaz \"jednu\" Kn, a \"trofeje\" niko ni ne slavi i ne raduje im se, jer svi znaju na koji način dynamo osvaja trofeje. Kad sve to shvatite, vi \"malobrojni\", i priznate da su \"BBB\", u pravu, i kad im pomognete da istjerate Mamiće, i \"bagru\", tek će onda dynamo moći igrati nogomet.

AM
amato
08:55 06.12.2011.

Prijedlog za bolji naslov: Plavi probudite se i otjerajte Mamića.

GI
gismund
08:18 06.12.2011.

naravno da bih volio da dinamo uzme bod ili pobijedi, ali ako je poraz cijena koju treba platiti da nesposobni jurčić ode, onda neka izgubimo i da ga se konačno riješimo! on je od odlične ekipe i kvalitetnih igrača uspio napraviti osrednju momčad (jer i on sam je običan prosječan trener) umjesto da stvori ekipu ala Apoel....Kruno ne zna i Kruno mora otići, za dobro Dinama! ne može si dinamo dozvoliti neiješene utakmice s Interom, Cibalijom.... Kruno odlazi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije