Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast, Dejane

Ovo mu nikada neće zaboraviti: Lovren do suza divnom gestom ganuo dječaka

Dejan Lovren
Foto: instagram.com/dejanlovren06
1/12
10.06.2019.
u 18:20

- Imam privilegij i iznimnu čast da mogu druge ljude učiniti sretnima. Kada su oni sretni i kada vidim osmijeh na licu, onda sam i ja sretan čovjek - istaknuo je hrvatski branič.

Unatoč tome što su se pošteno ispržili na osječkome suncu u subotu, ali i prilično namučili s neugodnim Velšanima, hrvatski nogometni reprezentativci nisu zaboravili provesti koju minute uz vjerne navijače.

Među njima se istaknuo i branič Liverpoola Dejan Lovren, čiji je dres završio u rukama beskrajno zahvalnoga dječaka. Doznali smo to zahvaljujući objavi na Instagramu, društvenoj mreži na kojoj je Lovren uz fotografiju objasnio što je uslijedilo nakon izlaska s Gradskog vrta: 

>>> Pogledajte reakcije hrvatskih navijača nakon utakmice protiv Walesa

- Poslije utakmice u Osijeku, dao sam svoj dres jednoj ženi, ponosnoj gluhonijemoj majci ovog prekrasnog dječaka na slici. Nakon što sam izašao i otišao prema busu, prišao mi je redar i rekao da me traži neka gospođa da mi se zahvali za dres.

Uglavnom, pustili su ih unutra, žena se zahvalila i na očima joj se vidjela sreća. U jednom trenutku se okrenem prema malom i krene odjednom plakati. Pitam ga što je bilo, ne odgovara, pitam ga ponovno - što je mali? Zašto plačeš?

Odgovori on meni, plačem jer sam SRETAN. Kada je on meni to rekao osjećao sam tugu i radost u isto vrijeme jer nekim ljudima male sitnice znače toliko puno da suze i same krenu, dok nekima ne može ni Bog ugoditi.

Imam tu privilegiju i iznimnu čast da mogu druge ljude učiniti sretnima, jer kada su oni sretni i kada vidim osmijeh na licu, onda sam i ja SRETAN čovjek - istaknuo je hrvatski branič.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poslije utakmice u Osijeku, dao sam svoj dres jednoj zeni, koja je ponosna gluhonijema majka ovog prekrasnog djecaka na slici. Nakon sto sam izasao i otisao prema busu, prisao mi je redar i rekao da me trazi neka gospodja da mi se zahvali za dres. Uglavnom pustili su ih unutra, zena se zahvalila i na ocima se vidjela sreca. U jednom trenutku se okrenem prema malom i krene odjednom plakat, pitam ga sta je bilo, ne odgovara, pitam ga ponovno sta je mali? Zasto places? Odgovori on meni placem jer sam SRETAN...kad je on meni to rekao osjecao sam tugu i radost u isto vrijeme, jer nekim ljudima male sitnice znace toliko puno da suze i same krenu, dok nekima ne moze ni Bog ugodit. Imam tu privilegiju i izninmu cast da mogu druge ljude ucinit sretnima, jer kad su oni sretni i kad vidim osmijeh na licu, onda sam i ja SRETAN covjek. 🙏🏻 ♥️

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Ključne riječi

Komentara 10

MA
MarasG
19:07 10.06.2019.

Dejane ljudino hvala ti za ovo !

VJ
vjaceslav
19:14 10.06.2019.

dječak i dejan su mi uljepšali ovaj lijepi dan

ZD
zdenislav
20:24 10.06.2019.

svaka cast dejane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije