Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN IMA PONUDE

Prava istina o Ademiju, otkrivamo što se dogodilo na sastanku u Maksimiru

Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju 18. kolo HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
23.01.2023.
u 19:34

Doznali smo da priče o nekakvom kapetanovu bijesu ne 'piju vodu', da su razgovori bili normalni i korektni i da nikakvih repova nema, Ademi će i dalje voditi plavu momčad.

Internet se zapalio, telefoni se užarili na sve steane, a zapravo se nije dogodilo ništa dramatično. Naime, informacije koje su stizala iz nekih izvora govorile su da je kapetan Dinama Arijan Ademi bio u ponedjeljak u klubu i da je tražio odlazak jer je imao dvije dobre ponude. No, u Dinamu nisu prihvatili te ponude, ali nije Ademi zbog toga bio ni ljutit niti bijesan, mirno je prihvatio 'odbijenicu'.

Kapetan je razgovarao s čelnicima kluba, s Krešimirom Antolićem, Antom Čačićem i Vlatkom Peras, rekao im je za ponude koje ima, ali su mu oni objasnili da ga u ovom trenutku ne mogu pustiti. Što i ne čudi, prodali su Oršića i za to dobili kritike, a klub je u turbulentnom razdoblju i Ademi plavima još kako treba.

Uz to, odšteta koja bi stigla od dva kluba koji su ga željeli, bila je jako mala, gotovo beznačajna za plave.

Kako bilo, doznali smo da priče o nekakvom kapetanovu bijesu ne 'piju vodu', da su razgovori bili normalni i korektni i da nikakvih repova nema, Ademi će i dalje voditi plavu momčad. A pogotovu nije istina da je tražio da ga puste, još je manje inzistirao. Jednostavno je u klub došao s ponudama koje ima i i tome razgovarao na uljuđeni način i sam svjestan da će ga Dinamo teško pustiti u ovom trenutku, koliko znamo rečeno mu je tek da će na ljeto vidjeti kako dalje, ali do tada nema spora da Ademi ostaje važna karika plavog kluba.

Komentara 1

Avatar Dragec.V
Dragec.V
12:20 24.01.2023.

Da li je ovaj tekst za smijanje ili za plakanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije