Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA U BARCELONI

Ottey: Noge mi više nisu mlade, ali pipnite trbušnjake!

'Jamaican born Merlene Ottey, competing for Slovenia (L), runs next to Ireland\'s Ailis McSweeney during the women\'s 4 x 100 metres relay heats of the European Athletics Championships at the Olympic
'SERGIO PEREZ'
31.07.2010.
u 14:20

Nikad veća gužva nije bila u mix-zoni kao kad se pojavila Merlene Ottey. S 50 godina trčala je štafetu 4x100 metara za Sloveniju.

Slovenke su bile šeste u kvalifikacijama i nisu ušle u finale, a Merlene Ottey trčala je kao posljednja izmjena. Sat vremena odgovarala je na pitanja, a čak i sa slovenskim novinarima na engleskom, bez obzira na to što već 12 godina živi u Ljubljani. Privatna pitanja bila su zabranjena.

– Svi me pitaju što radim ovdje. A ja svima odgovaram da da se odlično osjećam i nastupat ću sve dok mi organizam bude podnosio takve napore. Koliko još, ne znam – rekla je Ottey.

Kako je bilo na stazi na kojoj ste prije 18 godina osvojili broncu na 200 metara?

– Staza je ista, i dalje je plave boje. Ma odlično je trčati među tom mlađarijom. Iako moje noge više nisu tako mlade, nadam se da će trkački potrajati još koju godinu.

Dakle, to nije bio vaš oproštaj od velikih natjecanja?

– Ma kakvi. Pripreman se za svjetsko prvenstvo sljedeće godine – rekla je Ottey ponosno pokazujući svoje mišićavo tijelo koje ne odaje ženu od 50 godina.

– Pipnite, trbušne pločice još su mi čvrste – rekla je Ottey jednom britanskom novinaru.

Nije htio provjeriti. Vjerovao joj je na riječ. (dm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije