Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MILIJUNI

Osvajač Europske lige ne odustaje od Livakovića: Otkriveno je kakva ponuda stiže u Dinamo

KATAR 2022 - Dok Messi slavi, Dominik Livaković tuguje
Igor Kralj/PIXSELL
19.01.2023.
u 18:03

Čini se da će ipak Dominik Livaković napustiti Maksimir i preseliti u španjolsku ligu

Dominik Livaković je sve oduševio na svjetskom prvenstvu u Kataru i za njega se otimaju brojni klubovi, no čini se da je najuporniji španjolski uglednik Villarreal. Bivši polufinalist Lige prvaka i osvajač Europske lige traži zamjenu za Geronima Rullija pa tako talijaski Tuttomercato piše da će ponuditi Dinamu između 12 i 13 milijuna eura. 

Dinamo prema nekim informacijama ne želi pustiti Livakovića za manje od 10 miljuna eura, što će zadovoljiti financijske apetite plavih. Hrvatska jedinica bi tako mogla preseliti u La Ligu, a svi se još jako dobro sjećaju njegovih obrana protiv žute podmornice u četvrtfinalu Europske lige. 

 

 

S druge strane, spominje se transfer drugog hrvatskog golmana, Ivica Ivušić je navodno velika želja ciparskog Phafosa. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
19:29 19.01.2023.

Pametan dečko. Treba pobjeći od ovih nesposobnjakovića u Dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije