Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Socca mali nogomet

Ostrman u Kišinjev ide s mladim sastavom a igra protiv svjetskih doprvaka

24.03.2023.
u 13:35

Nakon dosta vremena reprezentacija se ponovno okuplja. Svima nam je nedostajala  socca i svi smo jedva čekali da se opet sastanemo. Pred nama je EuroCup koji će biti iznimno jak - kaže izbornik Ostrman

Reprezentacija Hrvatske u socca malom nogometu uskoro kreće u Moldaviju na premijerno izdanje EuroCupa. 

Hrvatska je voljom ždrijeba izvučena u skupinu B, a suparnici će joj biti Kazahstan, aktualni viceprvak svijeta, te Francuska.

Naša reprezentacija se do sada nikada nije susrela s Kazahstanom, dok je s Francuskom jednom odmjerila snage i to na lanjskom Socca svjetskom prvenstvu u Budimpešti.

Podsjetimo, s dva gola Alena Grafine i jednim Josipa Haluške, Hrvatska je slavila 3:2.

- Nakon dosta vremena reprezentacija se ponovno okuplja. Svima nam je nedostajala  socca i svi smo jedva čekali da se opet sastanemo. Pred nama je EuroCup koji će biti iznimno jak. 

Što se tiče suparnika u našoj skupini, radi se o dvije odlične reprezentacije, tehnički jako potkovane, fizički spremne i sigurno da nam neće biti lako.

U Moldaviju vodimo nekoliko novih igrača koje želimo isprobati prije samog Svjetskog prvenstva u Njemačkoj.

Nadamo se da ćemo u skupini odigrati dvije dobre utakmice. Pokušat ćemo izboriti prolazak u polufinale i doći što dalje – rekao je izbornik Ostrman. 

EuroCup se igra u Kišinjevu, glavnom gradu Moldavije, od 29. ožujka do 2. travnja, a Ostrman je za ovu akciju odabrao sljedeće igrače: Beljan, Haluška, Haramustek, Romić, Matković, Mikleušević, Ljubas i Čović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije