Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN HRVATSKE

Modrić ipak napušta Real i odlazi u Saudijsku Arabiju? Razgovor s Hrvatom možda je presudan

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/3
24.03.2023.
u 09:30

Vatreni trenutno borave u Splitu, gdje u subotu igraju protiv Walesa. Priliku za sastanak s Lukom Modrićem iskoristila je legenda Hajduka...

Da Al Nassr nakon Cristiana Ronalda želi dovesti i Luku Modrića (37) nije nikakva tajna. No, takav se rasplet situacije ipak nije činio izglednim, jer kapetan hrvatske reprezentacije istaknuo je kako je zadovoljan u madridskom Realu, čiji dres nosi već više od deset godina. Ipak, naš veznjak još nije potpisao novi ugovor u španjolskoj prijestolnici, a sastanak s Hrvatom koji radi u saudijskom klubu obnovio je glasine. 

Vatreni uoči prve utakmice kvalifikacija za Euro borave u Splitu, gdje se Modrić sastao s Goranom Vučevićem, sportskim direktorom Al Nassra, javlja SN. Dug razgovor tekao je isključivo između njih dvojice, a Vučević očito ima zadatak još jednom pokušati uvjeriti Modrića da potpiše s klubom. Podsjećamo, Luka je prethodno odbio njihovu ponudu prema kojoj bi postao jedan od najplaćenijih igrača svijeta. Nada se produljenju suradnje na Santiago Bernabeuu, ali kako dogovor još nisu postigli, ostaje prostora za špekulacije...

- Klub zna moju želju, naglasio sam je puno puta. U ovom trenutku ne razmišljam o budućnosti. Želim davati sve od sebe, a onda ćemo vidjeti što će se dogoditi. Toni Kroos? Ne znam što će napraviti, a i da znam, ne bih vam rekao - izjavio je Modrić uoči El Clasica prošlog tjedna. 

Nije tajna da predsjednik Madriđana Florentino Perez na terenu želi gledati mlađe igrače, poput 27-godišnjaka Danija Ceballosa i Marca Asensia, koji su kod trenera Carla Ancelottija ipak još uvijek u drugom planu - Talijan vjeruje iskusnom dvojcu Modrić - Kroos. No, pitanje je hoće li se i sam Don Carlo zadržati na klupi jer će po svemu sudeći titulu u Primeri osvojiti Barcelona, koja se odvojila na vrhu.

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
1/7

S druge strane, Real tradicionalno dobro igra u Ligi prvaka, iz koje su nedavno s ukupnih 6:2 izbacili nogometaše Liverpoola. Nitko od preostalih članova veznog reda madridske svlačionice nije stariji od 24 godine - redom su to Aurelien Tchouameni (23), Federico Valverde (24) i Eduardo Camavinga (20).

Što se pojačanja tiče, najviše se u zadnje vrijeme priča o dolasku ponajvećeg svjetskog talenta, Engleza Judea Bellinghama (19), koji trenutno nosi dres Borussije Dortmund. 

Komentara 1

Avatar southman
southman
09:47 24.03.2023.

Pa tko bi pametan sa 37 na leđima sjedio u Realu na klupi za 10 mil kad može u Arabiji igrati i zarađivati 50 mil ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije