Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN POGODAK

Olmo se oglasio čim je Gvardiol zabio. Evo što je napisao bivši dinamovac

SC Freiburg - RB Leipzig
Foto: Tom Weller/DPA
1/3
10.04.2024.
u 10:03

Trenutni igrač RB Leipziga koji posljednjim igrama u međunarodnim utakmicama privlači sve više pozornosti od klubova na samome elitnom vrhu europskog nogometa, Dani Olmo je s Joškom Gvardiolom imao prilike igrati u dresu Dinama i RB Lepziga

Prva četvrtfinalna utakmica Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja završila je rezulatom 3:3. Time je engleski klub stvorio povoljnu situaciju za uzvratni susret koji se 17. travnja igra na Etihadu. Ovaj je susret poseban i po tome što je Joško Gvardiol, jedan od najboljih i najprespektivnijih braniča svijeta, a ujedno i najskuplji, upisao svoj prvi gol za englesku momčad.

Hrvatski reprezentativac koji među vatrenima zauzima poziciju stopera, ali pod vodstvom Pepa Guardiole igra na poziciji lijevog beka najprije nije uspio idealno primiti loptu, no uočio je da je udarac najbolja opcija. Otvorio si je prostor i sjajno desnom nogom s 19-20 metara poslao loptu između igrača "kraljevskog kluba" i pokraj vratara za 3:2.

VIDEO Senzacionalna operacija 'Modrić u Dinamu'! Maksimirski klub oglasom u Marci pozvao Luku da se vrati

Nakon sjajnog pogotka reagirao je španjolski nogometni reprezentativac Dani Olmo. Trenutni igrač RB Leipziga koji posljednjim igrama u međunarodnim utakmicama privlači sve više pozornosti od klubova na samome elitnom vrhu europskog nogometa, s Gvardiolom je dijelo svlačionicu u Dinamu i Leipzigu te se obojica ubrajaju među najunosnije transfere s Maksimira.

Javio se putem društvene mreže X čim je hrvatski reprezentativac zabio. Napisao je "Joško...", uz emotikom širom otvorenih očiju. Nepobitno sjajan gol vrlo je važan kako za City, tako i za Gvardiola koji igra sve bolje u obrani i napadu. Tako je u posljednje dvije premierligaške utakmice odradio sjajan posao u obrambenom dijelu, osobito protiv Arsenala kada je u potpunosti neutralizirao je Bukayoa Saku.

Foto: SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije