Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FFC 32 donio atraktivne nokaute

Okrunjen novi prvak u teškoj kategoriji, Erslan doživio prvi poraz u karijeri

Final Fight Championship
Foto: Fight Channel
1/4
22.10.2018.
u 11:08

Final Fight Championship nastavio je u noći s petka na subotu s priredbama na tjednoj bazi u lasvegaškoj Fight Dome areni

FFC 32 donio nam je sjajne MMA okršaje, ali i novog prvaka u teškoj kategoriji. Ta je titula od sada u vlasništvu Sheltona Gravesa (9-3-0) koji je u glavnoj borbi priredbe jednoglasnom odlukom sudaca (49-46, 49-46, 49-46) svladao Carla Seumanutafa (11-9-0).
 

‘Gravedigger’ je do upražnjenog pojasa stigao sjajnom taktikom koja se temeljila na izbjegavanju razmjene udaraca s opasnim nokauterom, odnosno na velikom pritisku kojim je svog protivnika uglavnom držao uz konopce te koljenima i aperkatima skupljao bodove.

Graves vs. Seumanutafa
Foto: Fight Channel

Glavna borba bila je ujedno i jedina na 'main cardu' koja je otišla skroz do sudačke odluke. Ostatak mečeva završio je atraktivnim nokautima i 'submissionom'.
U sunaslovnoj borbi večeri Austin ‘AK-47’ Vanderford (6-0-0) zadržao je savršen omjer pobjeda i poraza tako što je za samo minutu i 38 sekundi borbe odlično plasiranom ljevicom nokautirao Emilsona Freitasa (7-3-0). Bila je to njegova druga pobjeda nokautom u karijeri.

Vanderford vs. Freitas
Foto: Fight Channel

Put u Las Vegas nije prošao prema planu za Ivana Erslana (6-1-0) koji je na ovoj priredbi doživio prvi poraz u karijeri. Talentirani hrvatski poluteškaš izgubio je nokautom (R2, 4:41) od Branka Busicka (3-1-0) kojemu je to bila prva KO pobjeda otkako se počeo profesionalno baviti MMA-om.

Busick vs. Erslan
Foto: Fight Channel

U lakoj kategoriji Brandon Ricetti (9-2-0) izvukao je ‘arm triangle’ krajem prve runde i na predaju prisilio svog protivnika Adama Smitha (11-10-0).

Bantam kategorija donijela je okršaj debitanata Bradyja Hiestanda i Coreyja Conwaya koji su u uvodnim borbama dogurali do sudačke odluke, a ista je na kraju otišla na stranu Hiestanda kojem će tako ovaj nastup u hrvatskoj promociji ostati u lijepom sjećanju.

Najbolje FFC 32 trenutke pogledajte u videu!

 

FFC 32 rezultati:

Shelton Graves def. Carl Seumanutafa, (49-46, 49-46, 49-46) – za FFC MMA titulu u teškoj kategoriji

Austin Vanderford def. Edmilson Freitas, KO (Punch), 1:38 Rd. 1

Branko Busick def. Ivan Erslan, KO (Punch), 4:41 Rd. 2

Brandon Ricetti def. Adam Smith, (Arm Triangle), 4:26 Rd. 1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije