Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADAO SUNARODNJAKA LAJOVIĆA

Đoković konačno nekoga pobijedio, a sada ide na Hrvata

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
Autori: Hina, Marko Pavić
16.04.2018.
u 20:12

Bit će to drugi dvoboj Đokovića i Ćorića, a u prvom, odigranom prije dvije godine na Masters turniru u Madridu, slavio je srbijanski tenisač sa 6:2, 6:4.

Nekadašnji broj jedan svjetskog tenisa Novak Đoković lakoćom je sa 6:0, 6:1 pobijedio sunarodnjaka Dušana Lajovića za manje od sat vremena igre u dvoboju prvog  kola turnira Masters 1000 serije u Monte Carlu, gdje ga u 2. kolu čeka 21-godišnji Zagrepčanin Borna Ćorić koji je sa 6:2, 6:3 nadigrao francuskog veterana Juliena Benneteaua.

Bit će to drugi dvoboj Đokovića i Ćorića, a u prvom, odigranom prije dvije godine na Masters turniru u Madridu, slavio je srbijanski tenisač sa 6:2, 6:4.

Đoković je dvaput bio pobjednik u Monte Carlu (2015. i 2013.), a Ćorić je protiv Benneteaua proslavio svoju prvu pobjedu na ovom turniru.

Srbijanski tenisač nakon pobjede je objasnio rastanak s trenerima Anderom Agassijem i Radekom Štepanekom.

- Odluka da raskinem suradnju s Andreom i Radekom neće utjecati na naše odnose. Rastanak je bio najbolji za sve. Agassi mi je uvijek pokušavao pomoći, a i sada je linija otvorena. Mogu ga nazvati ako osjetim da mi je potreban savjet - rekao je bivši prvi tenisač svijeta.

Đokovićev trener je Marian Vajda koji ga je već ranije vodio.

- On me poznaje bolje od bilo kojeg trenera. On je moj prijatelj. S njim mogu podijeliti puno stvari iz profesionalnog i privatnog života.

Komentara 9

TO
tonimohave
21:07 16.04.2018.

Stinky smanji dozivljaj

KR
krass
07:19 17.04.2018.

Pazi naslova :)))) pa 95% sadašnjih i budućih tenisera bi sad potpisalo da budu bar jedan dan Novak Đoković, a da pa on je srbin zato ga i plujete ...kompleksaši.

MM
matemarcin.marinkovic
20:51 16.04.2018.

E ovo zvuci kao da je izvuceno sa srpskog portala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije