Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak nije strašno

'Nova Janica' Zrinka Ljutić doživjela nezgodu: Slomila nogu i ostala bez svijesti

obitelj Ljutić
Foto: Privatni album
10.11.2017.
u 16:05

Očekuje se da će Zrinka pauzirati negdje oko četiri tjedna.

Zrinka Ljutić (13), jedna od najvećih nada hrvatskog skijanja, ozlijedila se na ledenjaku Olpereru. Perspektivna skijašica pala je i slomila nogu, na trenutak je ostala bez svijesti i helikopterom je hitno prevezena u Innsbruck.

Iako je u prvi tren izgledalo zastrašujuće, pokazalo se da je, srećom, sve bolje od očekivanog. Pukla je kost - tibia - ali bez pomaka.

Očekuje se da će Zrinka pauzirati negdje oko četiri tjedna.

Podsjetimo, obitelj Ljutić ima čak četiri talentirana skijaša Tvrtka, Zrinku, Doru i Hrvoja. Ljutići su predani treninzima pa mnoge već sad podsjećaju na Kosteliće.

- Budim se u šest ujutro, radim doručak za djecu kako bismo u pola osam krenuli na stazu. Marendamo na stazi, a u apartman se vratimo oko 15 sati, ručamo i ja odmah idem uređivati skije, a oni se odmaraju ili uče. Oko 18 sati slijedi lakši kondicijski trening, a nakon večere oni do 21 sat idu na spavanje, ja do jedan sat iza ponoći uređujem skije. I tako 160 dana godišnje, s 4-5 sati spavanja dnevno, prepričao je jednom prilikom za Večernji list otac Amir.

Ključne riječi

Komentara 2

BU
budalas
18:25 10.11.2017.

Ne postoji glecer Olperer. Ali zato postoji vrh Olperer na gleceru Hintertux. Bez obzira na novinarsku neposmenost, Hr repka je zaboravila Amria i njegovu djecu koja su trenutno stub Hr skijanja. Ali zato Gipsovi priznati i nepriznati nasljednici su tu... bas me zanima do kada ce biti tako.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
07:20 11.11.2017.

Amir pa Hrvat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije