Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENIRAO BETIS

Nogometna legenda: Često mi se čini da Bruno Petković nije brz za vrhunski nogomet...

15.02.2024.
u 20:04

- Baturina je talent koji može iskočiti među najbolje hrvatske igrače, dok mi se često čini kako Bruno Petković nije dovoljno brz za vrhunski nogomet, kaže Krešić

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Moodleen
Moodleen
22:37 15.02.2024.

Ko je pak ta nogometna "legenda"? Nikad čul za toga, garant neki kompić od jarnija? Inače, upravo je Petko zabil gol Betisu. Primi na znanje "legendo".

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
20:48 15.02.2024.

Petković me kao igrač znao dovesti u stanje neopisive sreće i isto tako i velike ljutnje, ali za razmišljanje mu skidam kapu. Mnoge naše sportske 'veličine' mogu učiti od njega.

Avatar CUBE
CUBE
23:06 15.02.2024.

Nije dovoljno brz za vrhunski nogomet a kad Piksi i Žuti stoje na terenu onda kažemo da njegove lopte "imaju oči" 🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije