Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNO

Nogometaš priznao: Ja sam homoseksualac. Pokušavao sam to sakriti...

Andy Brennan
Foto: Instagram/Andy Brennan
1/3
14.05.2019.
u 16:50

Ne tražim od drugih da učine isto. Trebali bi iako je to osobna stvar. Ja sam to učinio jer sam takav, otvoren i iskren – zaključio je Brenan

Andy Brennan prvi je australski nogometaš koji je javno priznao da je homoseksualac. Veznjak Green Gullyja kaže da je priznanjem sa sebe skinuo ogroman teret.

- Ovo je nevjerojatno olakšanje i sada se mogu fokusirati samo na nogomet - poručio je 26-godišnji Brennan koji priznaje da dugo razmišlja o ovome.

- Prije šest mjeseci sam o tome razmišljao puno. Pokušavao sam to sakriti i staviti po strani jer sam smatrao da će me mnogi osuditi. Morate proći kroz različite nivoe kako biste razumjeli da ne želite ovakav život, da ne želite lagati sebi da ćete jednog dana biti sretni imajući obitelj. Došao sam do točke kad više nisam mogao tratiti svoje vrijeme bivajući u vezama u kojima se ne osjećam ugodno i koje ne vode nikuda - dodao je. 

>>> Engleski klub na jedinstven način pružio podršku LGBT zajednici

Andy Brennan
1/25

- Ne tražim od drugih da učine isto. Trebali bi iako je to osobna stvar. Ja sam to učinio jer sam takav, otvoren i iskren – zaključio je Brennan. 

>>> Pogledajte koliko vrijede naši nogometaši

Komentara 7

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:19 14.05.2019.

Sad kad je javno priznao očekujem gužvu oko tuša po završetku utakmice

RO
Rope22
21:04 14.05.2019.

Ovakve vijesti više ne kopiraju ( prepisuju ) ni index, ni kurir, ni.........

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
20:09 14.05.2019.

odmah mu dodijeliti nobelovu nagradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije