Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NFL U FRANKFURTU

Njemačka u iščekivanju hoće li se pojaviti Taylor Swift, njen dečko: 'Ne smijem to reći...'

Kansas City Chiefs u Frankfurtu
Foto: Danijel Lijović
1/17
04.11.2023.
u 09:07

- Znate što, kada god to spomenem ili kada već svi znaju da li ona dolazi na utakmicu promjene se izgledi na kladionicama. Las Vegas pošandrca, objasnio je Travis Kelce zašto ne želi otkriti hoće li u Frankfurt doći i Taylor Swift

Vjerojatno najbolji igrač američkog nogometa i jedan od jedan od sportaša s najvećom godišnjom plaćom Patrick Mahomes stigao je u Njemačku. U Frankfurtu će s aktualnim prvacima NFL-a Chiefsima u nedjelju odigrati derbi 9. kola s Miami Dolphinsima u utakmici koja će se umjesto u Kansas Cityju odigrati u Njemačkoj. No, ipak, u petak je na konferenciji za medije najviše pitanja novinara dobivao jedan drugi igrač Chiefsa - Travis Kelce.

Vodeći tight end NFL-a i inače je jedna od najvećih zvijezda američkog nogometa, ali protekla dva mjeseca dijelu svijeta koji toliko ne prati NFL, nego više šoubiz poznat je kao novi dečko Taylor Swift. Otkako je ova trenutno najpopularnija pjevačica na svijetu, čije ulaznice za koncerte dosežu basnoslovne iznose, počela dolaziti na utakmice NFL-a, dogodio se pravi šoubiz efekt koji je donio još veću popularnost i Chiefsima i Travisu Kelceu, a internet je pun šala i memeova o njima. Došli smo u fazu da su neki se čak i za Halloween maskirali kao njih dvoje...

@jaxwritessongs he needs to calm down… 😂😘💋🗺️ 🎤 #taylorswift #traviskelce #halloween #costume ♬ original sound - Jax

Uglavnom, iako je iz Amerike "pobjegao" čak u Njemačku, Kelce ni ovdje nije uspio sasvim izbjeći pitanja o Taylor Swift. Na izravno pitanje kakav je status njihove veze Travis je odgovorio: "Posljednji je status taj da sam je uspio vidjeti prošli tjedan. Jesam li zaljubljen? Privatnu vezu ću ostaviti i dalje privatnom", poručio je Travis. 

Nedavno je čak izašla jedna tablica sa zanimljivim podacima - da Kelce bolje igra kada je Taylor Swift na tribinama. Ova grafika čak je objavljena u izravnom prijenosu utakmice Chiefsa.  "Mislim da je to ipak slučajnost. Imao sam ja i prije stvarno velikih utakmica i odličnih učinaka", pojasnio je posljednje rezultat Kelce. 

POVEZANI ČLANCI:

Na kraju upitan izravno da željnoj njemačkoj publici odgovori hoće li se u nedjelju u Frankfurtu na stadionu Deutsche Bank Park pojaviti Taylor Swift Kelce je odgovorio:  "Znate što, kada god to spomenem ili već svi znaju da li ona dolazi na utakmicu promjene se izgledi na kladionicama. Las Vegas pošandrca, procjena broja mojih hvatanja skače gore dolje ovisno je l' dolazi na utakmicu ili ne, isto tako i procjena razlike u poenima... Tako da ne bih ja ništa htio utjecati na sve to. Radije ću zadržati tu informaciju za sebe", bio je čvrst Kelce. 

VIDEO Travis Kelce u Njemačkoj odgovara na pitanje je li zaljubljen u Taylor Swift

Inače, Kelce zajedno sa svojim bratom Jasonom Kelceom redovito radi i vjerojatno trenutno najpopularniji NFL podcast "New Heights". Upitao sam Kelcea hoće li iz Frankfurta odraditi njemačku verziju svog podcasta?

"Opa, eeeej! OK, hvala! Je l' se svi slažu s time da je New Heights najbolji?", dobacio je pritom Travis svojim suigračima koji su također bili na presici. A potom je dodao: "Znate, stvarno jesmo ozbiljno razmišljali da napravimo izdanje iz Njemačke. Nama dolazi slobodan tjedan nakon ove utakmice pa smo razmišljali to sve povezati i dovesti ekipu ovdje i malo se zabaviti kad je već tu utakmica. Ali, sve to je malo previše putovanja usred sezone koja je uvijek teška. Hvala vam što se postavili to pitanje. Definitivno smo pričali o tome da to napravimo. Ali, ako uspijemo dogovoriti želim da dođe i moj brat i ova ekipa iz moje momčadi", odgovorio je Kelce. 

Foto: Danijel Lijović

Istaknuo je i da uvijek ima fokus na utakmicu i da uživa u ulozi tight enda. "To je najzabavnija pozicija koju možete igrati. QB se mora previše stalno brinuti oko nečega, a tight end se stigne i zabaviti. Možeš i blokirati, trčati, ometati obranu, hvatati loptu, i općenito igrati slobodnije. Kao da si majstor za sve, ako trener treba električara tu sam, ako treba vodoinstalatera opet sam tu, sve što treba treneru, tu sam. A to znači da se možeš bolje razumjeti i ostale pozicije na terenu", pojasnio je Kelce.

Utakmica Kansas City Chiefs - Miami Dolphins odigrat će se u nedjelju u Frankfurtu s početkom u 15.30 sati. U Njemačkoj se prenosi na RTL televiziji, a u Hrvatskoj na Arena kanalima. U protekloj utakmici Chiefsi su neočekivano izgubili u Denveru od Broncosa (9:24), što im je bio drugi poraz sezone. Prije toga imali su šest uzastopnih pobjeda. Sada imaju jednak omjer pobjeda i poraza kao i Dolphinsi (6:2). Poražena momčad mogla bi izgubiti korak za lovom na poziciju prvog nositelja AFC konferencije- u doigravanju. 

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
13:01 04.11.2023.

Inače ta Taylor nema dobre pjesme, niti je dobra riba jer je ravna kao daska. Ne razumijem kako je uopće postala popularna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije