Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Colorado sve dalje od doigravanja, Chicago ponovno izgubio

Detroit Red Wings, Colorado Avalanche
Reuters/Pixsell
30.03.2016.
u 12:07

Na Istoku se vodi žestoka borba između Bostona (88) i Detroita (87) za treće mjesto u Atlantskoj diviziji, koje izravno vodi u doigravanje. Momčad koja ostane na četvrtom mjestu imat će velikih problema zadržati se ispred Philadelphije (87) u borbi za drugu pozivnicu.

Hokejaši Colorada poraženi su kod favoriziranog St. Louisa s 1-3, a Minnesota je na svom ledu s 4-1 svladala aktualne NHL prvake iz Chicaga te je pobjegla Avalancheu na pet bodova prednosti u borbi za osmo mjesto Zapadne konferencije, zadnje koje vodi u doigravanje.

Unatoč pobjedi nad Avalancheom, St. Louis je i dalje na diobi prvog mjesta u Zapadnoj konferenciji s identičnim učinkom kakav ima Dallas, jer su i Starsi slavili u noći s utorka na srijedu, svladavši na svom ledu Nashville s 5-2. Iako poraženi, Predatorsi i dalje čvrsto drže čelno mjesto u borbi za jednu od dvije pozivnice za doigravanje, s četiri boda prednosti pred Minnesotom koja ima pet bodova više od sljedećeg u tom redoslijedu, Colorada. Sve tri momčadi do kraja regularnog dijela sezone imaju još pet utakmica, odnosno maksimalno deset bodova za osvajanje na raspolaganju.

Na Istoku se vodi žestoka borba između Bostona (88) i Detroita (87) za treće mjesto u Atlantskoj diviziji, koje izravno vodi u doigravanje. Momčad koja ostane na četvrtom mjestu imat će velikih problema zadržati se ispred Philadelphije (87) u borbi za drugu pozivnicu. U tom redoslijedu vodeći su New York Islandersi (91) iz Metropolitanske divizije, koji su osvojili važan drugi bod pobijedivši u raspucavanju Carolinu s 2-1. Philadelphia ima jednak broj bodova kao Detroit i jedna manje od Bostona, ali Flyersi će do kraja regularnog dijela odigrati sedam utakmica, a Bruinsi i Red Wingsi samo pet.

>> Najtrofejnija NHL momčad svih vremena izgubila izglede za plasman u doigravanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije