Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRASTVENI IGRAČ

Neymar postao ambasador pokera

Neymar
Foto: Promo
08.05.2015.
u 11:04

- Ako želiš biti uspješan poker igrač, potrebne su ti iste vještine kao i uspješnom nogometašu – važna je mentalna snaga, ali i izdržljivost, strpljenje, smirenost i usredotočenost - rekao je Neymar.

Brazilska zvijezda Neymar Jr postao je ambasador najpopularnije poker kompanije na svijetu, PokerStarsa.

Neymar Jr, veliki fenomen na društvenim mrežama kao i na nogometnim terenima, sudjelovat će u reklamama, humanitarnim turnirima i posebnim događajima, uključujući nastupe na velikim online poker turnirima i poker turnirima uživo. Mladi Brazilac ima ogromnu podršku na društvenim mrežama diljem svijeta s više od 18 milijuna Twitter pratitelja i 51,2 milijuna Facebook obožavatelja.

Kao strastveni poker igrač, Neymar Jr često objavljuje slike i videosnimke na svom Instagram profilu o svojim poker pothvatima, uključujući priče koje proizlaze iz kućnih igara s prijateljima, ali i slike svog psa koji nosi prigodno ime 'Poker', čime svoju ljubav prema igri dijeli s više od 14,5 milijuna obožavatelja.

- Kroz odrastanje i igranje nogometa svaki dan postao sam izrazito kompetitivna osoba. Kad ne igram nogomet, najdraži mi je hobi igranje pokera i natjecanje protiv suigrača na putovanjima i u raznim kućnim igrama s prijateljima. Ako želiš biti uspješan poker igrač, potrebne su ti iste vještine kao i uspješnom nogometašu – važna je mentalna snaga, ali i izdržljivost, strpljenje, smirenost i usredotočenost. Volim izazov, bez obzira je li to onaj na nogometnim terenima ili za poker stolovima - rekao je Neymar.

Kao novi član Team PokerStars, Neymar Jr pridružuje se ekipi sačinjenoj od nekih od najboljih poker igrača na svijetu, ali i ostalim proslavljenim sportašima poput brazilske nogometne legende Ronalda Nazária de Lime, 14-ostrukog Grand Slam prvaka Rafe Nadala i osvajačice zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu, kapetanice nizozemske reprezentacije hokeja na travi, Fatime Moreire de Melo.

>> Neymar samo na frizuru potroši tri prosječne hrvatske plaće!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije