Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKVARENO SLAVLJE

Netsi pobijedili Buckse i ostali bez Hardena: Izdržao je samo 43 sekunde!

NBA: Brooklyn Nets at Milwaukee Bucks
Jeff Hanisch/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.06.2021.
u 07:21

Harden je teren morao napustiti nakon samo 43 sekunde držeći se za stražnji dio desnog bedra. Na proljeće je zbog ozljede pauzirao pet tjedana.

Brooklyn Nets su u subotu u prvoj utakmici polufinala Istočne konferencije sjevernoameričke košarkaške lige sa 115:107 svladali Milwaukee Buckse i poveli u seriji 1-0, no pobjedu je zasjenila nova ozljeda Jamesa Hardena.

Harden je teren morao napustiti nakon samo 43 sekunde držeći se za stražnji dio desnog bedra. Na proljeće je zbog ozljede pauzirao pet tjedana. 

Netse su do pobjede prevodili Kevin Durant sa 29 koševa i deset skokova i Kyrie Irving koji je ubacio 25 koševa i upisao osam asistencija. Blake Griffin je dodao 18 koševa i 14 skokova.

Kod Bucksa najbolji pojedinac je bio Giannis Antetokounmpo koji je utakmicu završio sa 34 poena i 11 skokova, a Brook Lopez je upisao 19 ubačaja i pet skokova.

Druga utakmica polufinala na rasporedu je u ponedjeljak 7. lipnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije