Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI GA ANDERLECHT

Nekad je bio hrvatski Leo Messi, a sada mora mudro izabrati novi klub

Alen Halilović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
17.01.2019.
u 09:30

''Halilović ne igra u Milanu i želi brzo napustiti klub. Anderlecht bi mogao biti jedan od putova jer mu je potreban novi kreator igre, a Halilović se uklapa u željeni profil'', pišu belgijski mediji

Alen Halilović slovio je kao najveći hrvatski talent, kao igrač koji će biti stup naše reprezentacije. Čak su ga i svjetski mediji isticali kao jednog od najboljih nogometaša rođenih 1996. godine, ali njegova karijera zasad ne ide u pravom smjeru. Pogotovo ove sezone kada u Milanu čak i ne grije klupu, nego je sve češće na tribinama.

U cijeloj sezoni zabilježio je samo tri nastupa u kojima je skupio samo 60 minuta! Šteta, jer riječ je o igraču golemog potencijala, koji je to pokazao i nastupima za našu mladu reprezentaciju s kojom je izborio nastup na Europskom prvenstvu U-21. Igrao je dobro kod Gračana, ali u klubu ni nakon toga nije dobio pravu priliku. Stoga je izgledno da će samo pola godina nakon dolaska u Italiju promijeniti sredinu, a zainteresiranih za njega ima. Spominjao se interes Beşiktaşa, ali nekako je najviše zagrizao Anderlecht.

“Halilović ne igra u Milanu i želi brzo napustiti klub. Anderlecht bi mogao biti jedan od putova jer mu je potreban novi kreator igre, a Halilović se uklapa u željeni profil”, pišu belgijski mediji.

Kako bilo, mladi hrvatski reprezentativac mora što prije donijeti odluku koja mora biti prilično razborita.

Vrijeme je da promijeni sredinu jer je i više nego očito da u Milanu na njega ne računaju ozbiljno. A novi klub mora izabrati mudro, treba prepoznati hoće li u njemu imati potrebnu minutažu da razvije svoj potencijal.

Ovo bi za njega mogla biti prekretnica.

>> Pogledajte bajkovitu 2018. godinu Luke Modriće

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar gordi
gordi
12:47 17.01.2019.

propao kao igrač....reci hvala tata kao i Murić

KA
kajinx
14:25 17.01.2019.

Treba trčati !

ZC
zorro.cz
10:59 17.01.2019.

nakon 23 godine se potencijal sve teže razvija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije