Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI SUPERKUP

Ronaldo zabio Milanu i Juventusu donio prvi naslov ove godine

Juventus - Milan
Foto: Pixsell/Reuters
1/8
16.01.2019.
u 20:34

Pobjednički gol postigao je Cristiano Ronaldo koji je u 62. minuti zabio glavom nakon asistencije Pjanića.

Juventus je osmi put osvojio talijanski Superkup nakon što je u Jeddahu u Saudijskoj Arabiji svladao Milan s 1:0.

Pobjednički gol postigao je Cristiano Ronaldo koji je u 62. minuti zabio glavom nakon asistencije Pjanića. Portugalcu je to prvi trofej u novom klubu. Milan je od 74. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Franck Kessie zbog oštrog prekršaja.

Hrvatske nogometaše nismo vidjeli na travnjaku. Mario Mandžukić zbog ozljede nije doputovao s Juventusom, kao ni veznjak Milana Alen Halilović. Ivan Strinić utakmicu je odgledao s klupe, a bila je to druga utakmica u kojoj je konkurirao za sastav. Posjetimo, ovoga ljeta mu je ustanovljena hipertrofija srčanog mišića zbog čega je morao pauzirati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije