Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI

Navijači Manchester Uniteda: Henriquez je zaslužio priliku, nismo ga smjeli prodati Dinamu

16.05.2015., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 34. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Angelo Henriquez.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
07.07.2015.
u 11:46

- Je li hrvatska liga toliko slaba da Henriquez s 29 golova u 37 utakmica ne zaslužuje šansu u Unitedu? - pita se jedan navijač.

Manchester United jučer je i službeno objavio da Angelo Henriquez više nije njihov igrač. Čileanac, koji je nedavno osvojio Copa Americu, bio je na posudbi u Dinamu, a sada će i trajno postati igrač modrih.

No, to se nije svidjelo navijačima Manchester Uniteda koji su se oglasili na Twitteru.

- Manchester United je napravio pogrešku. Angelo Henriquez nikada nije dobio priliku dokazati se - poruka je navijača Uniteda.

- Prodaja Angela Henriqueza čini se pogrešnom, baš kao što je to bilo i s Pogbom - smatra drugi navijač

- Je li hrvatska liga toliko slaba da Henriquez s 29 golova u 37 utakmica ne zaslužuje šansu u Unitedu? - pita treći.

>> Jurčić: Nije lako, ovo 
će utjecati na momčad

Komentara 4

KO
kova123
13:53 07.07.2015.

Nadam se da ce oslobodit Mamice, kakvi kod oni bili jedno im se mora priznat, izvrsni su sportski menadzeri, prodali su i doveli takve igrace koje ni jedan menadzer nebi uspio.

KO
kova123
13:52 07.07.2015.

Nadam se da ce oslobodit Mamice, kakvi kod oni bili jedno im se mora priznat, izvrsni su sportski menadzeri, prodali su i doveli takve igrace koje ni jedan menadzer nebi uspio.

RI
rikavac
23:40 07.07.2015.

a kakva korist sto su doveli takve igrace,jer konkurencija u HNL je takva da Dinamo moze bit prvi i sa drugom ekipom.A ovi igraci Dinama su dobro placeni a igraju samo u HNL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije