Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠAO SE NA UDARU

Navijači Dinama zbog ovog poteza potpuno su poludjeli na Vidovića. Burno je reagirao i jedan suigrač

Dinamo i Ballkani sastali se u 6. kolu Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/50
18.12.2023.
u 10:19

Dinamo je bio bolji, no osim ogromne energije i žestine, veliki derbi nije ponudio previše prilika. Mreže su ostale netaknute pa je Hajduk zimsku stanku dočekao sa sedam bodova prednosti u odnosu na Dinamo koji je treći.

U posljednjoj utakmici prvog dijela nogometne sezone, velikom derbiju 19. kola HNL-a, nije bilo pobjednika, Dinamo i Hajduk su na maksimirskom stadionu odigrali 0-0.

Dinamo je bio bolji, no osim ogromne energije i žestine, veliki derbi nije ponudio previše prilika. Mreže su ostale netaknute pa je Hajduk zimsku stanku dočekao sa sedam bodova prednosti u odnosu na Dinamo koji je treći. Dinamo ima i dvije utakmice manje. Na drugom mjestu je Rijeka koja ima šest bodova manje od Splićana, ali i utakmicu manje.

GALERIJA Dinamo i Hajduk odigrali neriješeno u Maksimiru

Dinamo i Ballkani sastali se u 6. kolu Konferencijske lige
1/50

U 77. minuti Dinamo je imao jednu vrlo izglednu situaciju, Gabriel Vidović uzeo je loptu i sjurio se prema Lučićevu golu i imao je dvije opcije. Mogao je odigrati na desnu stranu za Takura Kaneka koji je bio u puno boljoj poziciji ili pucati okružen s nekoliko igrača Hajduka. 

VEZANI ČLANCI:

Bayernovac na posudbi u Dinamu odlučio je biti sebičan pa je pucao visoko iznad gola. Dinamovi navijači kritizirali su ga na društvenim mrežama, a burno je reagirao i Kaneko jer se nalazio u dobroj poziciji da zaprijeti vratima Hajduka. 

Komentara 3

SI
sidartha
11:36 18.12.2023.

vidović ima potencijala postati odličan igrač, ali mora shvatiti da nije momčad radi njega nego on radi momčadi! bahatost i sebičnost odvest će ga krivim putem..jedno je voditi s 2 ili 3 razlike pa ne dodati nego probati šut, a sasvim drugo ovako nešto raditi kada se lomi utakmica! od 20 ovakvih pokušaja, zabio bi možda jednom, a kaneko bi 5-6 puta da mu je dodao loptu! sve jasno...

DI
did_Iva
10:48 18.12.2023.

Imao je Vidović dovoljno vremena dodati Kaneku, koji je imao mnogo bolju poziciju za šutiranje i otvoren put prema golu, ali nije imao tu namjeru. Valjda je mislio da će on odlučiti utakmicu.. Ima on potencijala, ali i umišljene veličine i previše sebičnosti..

Avatar utunelu
utunelu
12:19 18.12.2023.

Mislim da ce Hajduk osvojiti titulu,ne jer je osjetno bolji vec zbog toga sto ce dinamo u nastavak krenuti sigurno s dva ili tri poraza,svake godine se to desi hajduk mora to iskoristi nizom pobjeda i tada ce stvoriti razliku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije