Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za 10.000 funti

Nasri se s novinarom kladio da će City prije do naslova od Arsenala

samir nasri
Reuters/Pixsell
10.04.2012.
u 15:57

– Sa Cityjem imam veće šanse da osvojim naslov nego s Arsenalom – rekao je ljetos prilikom transfera Samir Nasri

Samir Nasri, francuski nogometaš u redovima Manchester Cityja, u nedjeljnom je derbiju kod Arsenala prilikom svakog dodira s loptom počašćen gromoglasnim zvižducima. Kako i ne bi kad je prošlo ljeto, prema verziji navijača topnika, izdao klub i uz odštetu od 25 milijuna funti pobjegao u Manchester City.

No, Francuz je taj svoj potez opravdao jednostavnim riječima:

– U Cityju imam veće šanse da osvojim naslov nego s Arsenalom.

Nakon utakmice, i poraza Cityja, Nasri je na Twitteru ušao u debatu s Piersom Morganom, poznatim televizijskim voditeljem i velikim navijačem Arsenala. Rasprava se toliko užarila da je na kraju pala i oklada između njih dvojice.

Nasri se s Morganom kladio za 10.000 funti da će njegov City prije do naslova od Arsenala.

Dobitnik će novac darovati u dobrotvorne svrhe, a Nasri je za kraj poručio navijačima Arsenala:

– Svjestan sam što sam rekao o naslovima. Siguran sam da ću podići trofej s Manchester Cityjem prije Arsenala. A Arsenalovim navijačima poručujem da krenu dalje. Samo navijajte za svoju momčad i zaboravite me. City je deset bodova ispred vas...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije