Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SIGURNOM JE

Hrvatska glumica javila se iz Barcelone: 'Kada će ovaj horor prestati?

Sonja Kovač
Foto: Instagram
18.08.2017.
u 09:17

Srećom, imala sam puno posla...

Teroristički napad zavio je Barcelonu u crno. Iz potresenog grada javila se i poznata hrvatska glumica Sonja Kovač koja je ujutro, na dan napada, stigla u Barcelonu.

"Jutros sam stigla u Barcelonu i prestravljena sam onime što se dogodilo prije samo nekoliko minuta u meni najdražoj ulici na svijetu. Svima onima koji mi pišu pitajući se jesam li dobro, želim reći da sam na sigurnom. Srećom, imala sam puno posla koji je zahtijevao rad na kompjuteru tako da sam popodne provela u svojoj hotelskoj sobi. Jedino se pitam kada će ovaj horor prestati", napisala je Sonja na svom Instagramu.

Komentara 16

DU
Deleted user
09:29 18.08.2017.

Degutantno! U takvoj situaciji ona se javlja gole guzice iz Barcelone a novine ju besplatno reklamiraju.

AL
alf
09:35 18.08.2017.

Ponovno se javlja gole guze jedna "ugledna", potrebna joj je reklama.

IJ
ijatebi
09:48 18.08.2017.

Djeca ubijena a ona "zabrinuta" uz sexy pozu u Večernjem reklamira svoje "glumačko umjeće" ali bitno da je na sigurnom.U što smo se pretvorili....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije