Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI REALOVAC

Na naslovnicama: Dinamo dovodi Čileanca hrvatskih korijena za tri milijuna eura

Zagreb: GNK Dinamo i NK Osijek susreli se u 3. kolu Prve HNL
Igor Kralj/PIXSELL
09.09.2020.
u 17:53

Kuscevic ima i jedan nastup za reprezentaciju Čilea, a u redovima Universidada je standardan te je četiri puta s momčadi osvojio naslov prvaka u domaćem prvenstvu. Treba istaknuti i da je 24-godišnjak kao mladi nogometaš jednu sezonu odigrao za U19 momčad Real Madrida

Na svim sportskim naslovnicama i portalima u Čileu (ADN Sports, ESPN Chile...) danas je osvanulo da je transfer stopera Benjamina Kuscevica u zagrebački Dinamo iz čileanskog velikana Universidad de Catolica dovršen.

Čileanac koji ima i hrvatsku putovnicu, budući da nosi hrvatske korijene, će potpisati ugovor na pet godina, a hrvatski prvak bi za njega trebao platiti dva i pol milijuna eura što bi s bonusima trebalo narasti na minimalno tri milijuna eura. 

Kuscevic ima i jedan nastup za reprezentaciju Čilea, a u redovima Universidada je bio standardan te je četiri puta s momčadi osvojio naslov prvaka u domaćem prvenstvu. Treba istaknuti i da je 24-godišnjak kao mladi nogometaš jednu sezonu odigrao za U19 momčad Real Madrida

Ako iz Dinama ode Joško Gvardiol, što je sve izglednije, plavi moraju krpati na stoperskim pozicijama, a ovakav potez je dobrodošao
 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Marsijanac
00:27 10.09.2020.

Kuscevic je brz , decko ima dobro dugo dodavanje. Bit ce kvaliteta vise za Dinamo...

VL
vladek
06:43 10.09.2020.

Dinamu treba jedan odličan napadač,

MA
Marsijanac
20:38 09.09.2020.

Nadam se da Mamic nije toliko lud da proda Joska za manje od 40 milijuna. Ako Felix vrijedi vise od 100 onda Gvardiol vrijedi barem 80.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije