Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid

Mourinho se želi riješiti Casillasa?

\'30.11.2010. Camp Nou, ESP, FC Barcelona vs Real Madrid, im BIld , Barcelona\'s Xavi Hernandez and David Villa and Real Madrid\'s Iker Casillas during la liga match on november 29th 2010. Foto:  © np
Pixsell
28.03.2012.
u 18:08

Katalonski Sport objavio je pomalo nevjerojatnu informaciju - da se trener Real Madrida Jose Mourinho želi riješiti Ikera Casillasa

Inače, istina je da već neko vrijeme postoji napetost na relaciji Casillas - Mourinho, a posebno se pogoršala nakon Superkup utakmice na Camp Nou protiv Barcelone. Tada je, između ostaloga, Mourinho izgubio kontrolu i fizički napao jednog od pomoćnika Barcelone (zabio mu prst u oko) ljutit zbog sudačkih odluka, a Casillas je javno ponudio katalonskom klubu ispriku zbog ponašanja na toj utakmici.

No, ipak, teško je povjerovati da je Mourinho predsjedniku Perezu rekao da razmisli o potjerivanju Casillasa, pogotovo zato što je on jedan od najboljih svjetskih vratara već desetak godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije