Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon sa suigračima

Modrić stigao u Rovinj i ovim izjavama oduševio izbornika Čačića!

Luka Modrić i Mateo kovačić
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/6
02.06.2016.
u 19:40

- S Atletico Madridom nije moglo drugačije nego borbeno, uvijek odlučuju detalji i tako je bilo i u ovoj utakmici

Luka Modrić i Mateo Kovačić stigli su danas u kamp reprezentacije i priključili se suigračima u pripremi za Europsko prvenstvo. Imali su svega nekoliko slobodnih dana i strahovalo se od toga da su umorni, ali Modrić je svojim izjavama zasigurno oduševio izbornika Antu Čačića, ali i sve navijače.

- Osjećam se izvrsno, odmorio sam se tri dana i sve je u redu, kazao je Modrić pa dodao:

- Sigurno sam zreliji i iskusniji nego prije dvije godine u Brazilu, a osjećam se stvarno dobro i fizički i psihički. Vjerujem da će se to pokazati i na mojim igrama.

S Realom je ove sezone drugi put osvojio Ligu prvaka.

-  S Atletico Madridom nije moglo drugačije nego borbeno, uvijek odlučuju detalji i tako je bilo i u ovoj utakmici. Na kraju smo imali više mirnoće u jedanaestercima, premda je bilo vrlo iscrpljujuće, pogotovo uz toplo i vlažno vrijeme. Imali smo probleme i s grčevima, ali kako vrijeme prolazi, sve sam više svjestan što smo napravili i sve više ponosan.

Hrvatska će natjecanje na Europskom prvenstvu započeti 12. lipnja protiv Turske u Parizu, a nakon toga igramo protiv Češke i Španjolske.

- Najvažnije je dobro se spremiti i proučiti prvog protivnika. Pobijedimo li Tursku, bit će znatno lakše ući u sljedeće utakmice i to bi moglo biti posebno važno za cijelo natjecanje. S druge strane, kako god prva utakmica završila, imamo još dva dvoboja i morat ćemo ići utakmicu po utakmicu. Definitivno možemo proći skupinu, ali moramo biti skromni i ne razbacivati se izjavama, za kraj je kazao Modrić koji u dogovoru s izbornikom najvjerojatnije neće zaigrati u pripremnom susretu protiv San Marina u subotu.

Komentara 8

MO
mozdaznam
20:03 02.06.2016.

sta je tu bombasticno ?

Avatar germanikus
germanikus
20:50 02.06.2016.

Modrić je oduševio sve kulturne i civilizirane izjavom da je nakon Skomine mamu jeb...o i Janezu Oblaku!Hihihihihihihihihihih

MU
muh
09:38 03.06.2016.

A na terenu popravljanje kose i mahanje rukom i po koje dodavanje na pet metara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije