Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska je kompletna!

Modrić i Kovačić stigli u kamp reprezentacije, dočekalo ih je iznenađenje

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/10
02.06.2016.
u 18:15

Pred njima je sad nastup na Euru, od njih se puno očekuje, a Čačić će uskoro na treninzima vidjeti koliko su umorni.

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se na pripremama u Rovinju, a izbornik Ante Čačić napokon ima kompletnu momčad na raspolaganju. Nakon što su se nedavno priključili Ivan Rakitić i Mario Mandžukić, danas su u Rovinj stigli Mateo Kovačić i Luka Modrić.

Realov dvojac dobio je nekoliko slobodnih dana da se odmori od sezone koja je bila izuzetno naporna, a trajala im je nešto duže nego drugima jer ih je čekalo i finale Lige prvaka. Real je nakon jedanaesteraca pobijedio Atletico te je tako Luka Modrić s dvije osvojene 'kante' dostigao Dario Šimića (iako ovaj nije zaigrao u finalima), dok je Mateu Kovačiću ovo bio prvi naslov u najelitnijem natjecanju. Nažalost, u finalu nije bio u kadru.

Pred njima je sad nastup na Euru, od njih se puno očekuje, a Čačić će uskoro na treninzima vidjeti koliko su umorni. Na dočeku su dobili i prigodnu tortu kojom im se čestitalo na osvojenom naslovu.

>>Jurčić: Najmanje je važno je li na popisu za Euro Halilović ili Čop. Ionako će igrati samo 14 ili 15 nogometaša

>>Badelj: Pritisak je velik, a izborniku je možda i najteže

>>Po čemu su to Ćorić i Rog bolji od Halilovića iz Primere?

Komentara 4

G7
gaucho 78
22:04 02.06.2016.

Imamo momcad do samoga finala, a uz bozju pomoc i malo srece moze se i do finala, to se tako cesto dogadja, zato decki mnogo srece i optimizma ,jer u kvaliteti nema bolje momcadi aktualno o Vas

TR
trnjedotokija
23:20 03.06.2016.

to je tužan dan,igrač reala koji je izgubio od norveške i škotske,sramota,,

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:37 02.06.2016.

Šta vrijedi kada imamo krdo lavova koje vodi magarac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije