Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PUTU ZA ROVINJ

Modrić krenuo na pripreme, evo što je rekao o utakmici sa Španjolskom

Modrić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
02.06.2016.
u 11:37

- Zadovoljni smo osvajanjem Lige prvaka. S Iscom nisam razgovarao, a vjerujem da je Lucas Vazquez zadovoljan što ide na Euro, siguran sam u to - rekao je Modrić novinarima na madridskom aerodromu Barajas Adolfo Suarez napuštajući Madrid.

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić (30) rekao kako Hrvatska ima šanse protiv Španjolske na Europskom prvenstvu u Francuskoj te je dodao da o toj utakmici nije razgovarao sa suigračem iz Real Madrida Iscom Alarconom koji je u utorak ispao s liste putnika za Euro.

- Zadovoljni smo osvajanjem Lige prvaka. S Iscom nisam razgovarao, a vjerujem da je Lucas Vazquez zadovoljan što ide na Euro, siguran sam u to - rekao je Modrić novinarima na madridskom aerodromu Barajas Adolfo Suarez napuštajući Madrid.

Na pitanje ima li Hrvatska šanse protiv Španjolske na Europskom prvenstvu nervozno je u prolazu odvratio "da, imamo" te produžio s obitelji nezaustavljajući se. Modrić će se tijekom četvrtka pridružiti reprezentaciji koja se priprema u Rovinju.

Hrvatska i Španjolska igrat će posljednju utakmicu u skupini D u Bordeauxu 21. lipnja.

Španjolski izbornik Vicente del Bosque u utorak je objavio konačni popis od 23 igrača na kojem se iznenađujuće našao napadač Real Madrida Lucas Vazquez koji dosad nije igrao niti za mlade reprezentacije Španjolske. S popisa su otpali vezni igrač Real Madrida Isco Alarcon (24) i vezni igrač Atletico Madrida Saul Niguez (21).

Komentara 1

BL
Blender
16:47 02.06.2016.

Hrvatska ima sanse ne samo da pobijedi Spanjolsku nego i da osvoji Euro 2016! Imamo dobar tim ali sad ga treba posloziti!!! Naprijed Hrvatska!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije