Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARAC ZA ŽAPCE

Mladost ostala bez Harkova

05.03.2021.
u 07:31

Operacija neće biti potrebna, ali trener Zoran Bajić, smatra se, neće na njega moći računati šest do osam tjedana. I sve to uoči uzvratne utakmice osmine finala Eurokupa s Barcelonom u Zagrebu, u subotu u 18 sati.

Kakav peh za Mladost! Ostala je bez Konstantina Harkova u trenucima kad je on pružao vrhunske partije i u klubu i u ruskoj reprezentaciji. Prije dva dana nezgodno se poskliznuo u svom stanu i slomio podlakticu desne, srećom (ako se tako može reći), nepucačke ruke. Operacija neće biti potrebna, ali trener Zoran Bajić, smatra se, neće na njega moći računati šest do osam tjedana. I sve to uoči uzvratne utakmice osmine finala Eurokupa s Barcelonom u Zagrebu, u subotu u 18 sati.

– Veliki je to hendikep za nas jer je Kosta bio u sjajnoj natjecateljskoj formi, što je pokazivao i u klubu i u reprezentaciji Rusije na turniru u Rotterdamu. Morat ćemo se sad krpati na toj desnoj strani, prebaciti nekoga s lijeve, možda Lazića, a po potrebi i više njih, možda čak i Luku Bukića – kaže Bajić, pun pohvala za Barcelonu koju su njegovi žapci na gostovanju pobijedili s 11:9.

– Očekuje nas jednako teška utakmica, ako ne i teža. Ovo dijete na njihovu golu, Unai Aguirre, obranilo je protiv nas u prvoj utakmici čak 15 udaraca. Brazilac Delgado iznimno je opasan, sidraši Tahull i Durik su izvrsni, Australac Power na poziciji braniča vrlo pouzdan... I dalje ih respektiram, mogu biti jako opasni – zaključio je Bajić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije