Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE U ZEMLJU RODITELJA

Miočić najavio dolazak u Hrvatsku, fanovi mu poručili: Dobrodošao kući Stipe!

Stipe Miočić
Fight Site
28.07.2014.
u 16:54

- Sljedeće subote putujem u Hrvatsku - napisao je Miočić i izazvao na stotine reakcija i poruka podrške njegovih fanova koji jedva čekaju da se Miočić pojavi u Zagrebu.

Još je samo tjedan dana ostalo do press konferencije na kojem će se Stipe Miočić prvi puta predstaviti hrvatskoj javnosti i fanovima. Povodom dolaska UFC-ove zvijezde po prvi puta u domovinu svojih roditelja, Fight Channel će 4. kolovoza organizirati press konferenciju u svom zagrebačom središtu. 20 Stipinih fanova će dobiti priliku družiti se s Miočićem, te dobiti poklon paket koji uključuje službenu majicu, potpisani Stipin poster i autogram kartu.

Miočić, očito vrlo sretan i zadovoljan zbog dolaska u Hrvatsku, je ovog vikenda na svom službenom Facebooku objavio poruku koja je samo zorno pokazala koliko ovaj teškaš ima poklonika u Lijepoj našoj.

- Sljedeće subote putujem u Hrvatsku - napisao je Miočić i izazvao na stotine reakcija i poruka podrške njegovih fanova koji jedva čekaju da se Miočić pojavi u Zagrebu.

Daleko najviše odobravanje je dobio komentar "Dobrodošao kući", a mnogi su najavili skraćivanje godišnjih odmora i mnoge pređene kilometre kako bi upoznali trenutačno sedmog teškaša svijeta.

Stipe je već izrazio želju za upoznavanjem Mirka Filipovića, idola koji je i bio jedan od razloga zbog čega se počeo baviti slobodnom borbom. Filipović ovih dana odrađuje pripreme za dvoboj protiv Satoshija Ishiija na INOKI-Bom-ba-ye priredbi u kolovozu pa nije isključeno da će dvojac i trenirati za vrijeme Miočićevog boravka u Zagrebu. Američki Hrvat je najavio i posjet Karlovcu gdje je rođena njegova majka, ali i Zadru iz čije okolice je njegov otac. Svrha posjeta je upoznavanje hrvatske kulturne baštine, druženje s fanovima i odmor...

- Jako sam sretan i uzbuđen što ću napokon stići u Hrvatsku, upoznati zemlju gdje su mi rođeni roditelji te ću upoznati i družiti se s hrvatskim fanovima s kojima sam do sada komunicirao isključivo preko društvenih mreža - rekao je prošlog tjedna Miočić u razgovoru za Fight Site te je dodao:

- Dolazak u Hrvatsku mi stvarno mnogo znači jer sam već duže vrijeme planirao doći. To je moja domovina gdje su mi rođeni roditelji i zato mi je ovaj  posjet vrlo bitan.

Od utorka će Miočićevi fanovi preko Fight Sitea moći osvojiti ekskluzivnu pozivnicu za press konferenciju i druženje s UFC zvijezdom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije