Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI LOKOMOTIV

Medveščak se sutra vraća u Ledenu gdje u zadnje četiri utakmice ima upisane pobjede

Medveščak - Torpedo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
08.12.2015.
u 10:40

- S najjačima cijele sezone i mi igramo najbolje. Jednostavno drugačije pristupimo utakmici i damo sve od sebe. Uz to, vraćamo se na domaći led gdje smo uspješni ove sezone i veselimo se, kako povratku u Ledenu, tako i novom izazovu - rekao je Alan Letang.

Hokejaši Medveščaka vraćaju se na svoj led sutrašnjim susretom kada ugošćuju jednu od najjačih momčadi lige ove sezone. Lokomotiv iz Jaroslavlja s 26 pobjeda i 77 osvojenih bodova iz 40 susreta drži treće mjesto Zapada i dolazi u Ledenu nakon poraza. Medvjedi ove sezone izrazito dobro igraju u Ledenoj gdje iz posljednje četiri utakmice imaju upisane velike i važne pobjede.

- S najjačima cijele sezone i mi igramo najbolje. Jednostavno drugačije pristupimo utakmici i damo sve od sebe. Uz to, vraćamo se na domaći led gdje smo uspješni ove sezone i veselimo se, kako povratku u Ledenu, tako i novom izazovu - rekao je pomoći trener Medveščaka Alan Letang.

Medvjedi i Loko susreli su se do sada četiri puta, a ovo će im biti prvi ovosezonski ogled. Iz tri utakmice Medvjedi su uzeli barem bod, a pobjedu u regularnom dijelu imaju iz Ledene kada je današnji kapetan Mike Glumac postigao jedini i odlučujući pogodak.

- Sretni smo što se vraćamo pred naše navijače, na naš led. Znamo da nas sutra očekuje teška utakmica i da moramo biti najbolji -  rekao je kapetan.

U posljednjim susretima za Medveščak su među najboljim pojedincima bili Patrick Bjorkstrand, Tomaš Mertl i Gilbert Brule. Kao i kapetan, znaju da samo u najboljem izdanju mogu do novih bodova. 

- Apsolutno svi se moramo držati svog plana igre i ne odstupati. Biti odgovorni u obrani i ubacivati pak što više prema vratima ne bi li stvorili gužvu i prilike. Sretni smo što smo ponovno doma i nadam se velikoj podršci tribina u borbi za pobjedu - rekao je Brule.

Susret započinje u srijedu, u 20:00 sati u Ledenoj dvorani. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, preko internetske prodaje te na blagajni Doma sportova 90 minuta prije početka susreta.

>> Medveščak doživio težak poraz na gostovanju kod Barysa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije