Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHALLENGER SUZHOUU

Matija Pecotić nije imao sreće, predao je finalni meč zbog ozljede

Matija Pecotić
Petar Glebov/PIXSELL
01.11.2015.
u 13:49

Pecotić će unatoč svemu sa 257. skočiti na 207. mjesto ATP ljestvice, što mu je najbolji plasman u karijeri.

Hrvatski tenisač Matija Pecotić nije imao sreće u svom prvom finalu na razini ATP Challengera, jer je u kineskom Suzhouu morao predati finale Izraelcu Dudiju Seli nakon 36 minute igre.

U trenutku kad je bio prisiljen na predaju, Pecotić je zaostajao 1:6, 0:1. Tako je 26-godišnjak ostao bez stvarne prilike boriti se za svoj prvi naslov na Challengerima, ali za utjehu mu ostaje napredak na pojedinačnoj ATP ljestvici koji mu je donio već ulazak u finale.

Naime, Pecotić će sa 257. skočiti na 207. mjesto ATP ljestvice, što mu je najbolji plasman u karijeri.

Iskusnom Izraelcu, koji se ovim trijumfom vratio među 100 najboljih tenisača svijeta, ovo je bilo već 24. finale na Challengerima u karijeri te njegov 19. naslov.

>> Franko Škugor jedini uspješni Hrvat u kineskom Ningbou

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije