Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SEDAM GODINA

Massa potvrdio: Iduće sezone napuštam Ferrari

Felipe Massa, Ferrari
Reuters
10.09.2013.
u 22:40

- Od 2014. neću voziti za Ferrari. Hvala svima u momčadi za pobjede i prekrasne uspomene - poručio je Massa koji još ne zna za koga će voziti u 2014. godini.

Ono o čemu se nagađalo je dobilo i službenu potvrdu - Felipe Massa vozi svoju posljednju sezonu za Ferrari u formuli 1. Brazilac je potvrdio da od iduće sezone neće sjediti u crvenom bolidu što znači da je otvoren put za dolazak Kimija Raikkonena.

- Od 2014. neću voziti za Ferrari. Hvala svima u momčadi za pobjede i prekrasne uspomene - poručio je Massa koji još ne zna za koga će voziti u 2014. godini.

- Sad želim dati sve od sebe za Ferrari u preostalih sedam utrka. Sljedeće sezone želim pronaći momčad s kojom ću moći osvojiti više utrka i napasti naslov.

Massa je u Ferrariju od 2006. Najbliže naslovu je bio 2008. kada mu je Lewis Hamilton odnio titulu sa samo jednim bodom prednosti.

>> Žurio se na utrku: Massa kažnjen zbog prebrze vožnje po Monzi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije