Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Torino

Mandžukić nije želio stati pred hrvatske novinare nakon Juventusove pobjede

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
08.12.2016.
u 08:26

Mandžukić je igrao do 85. minute kada ga je zamijenio argentinski napadač Paulo Dybala koji se vratio na teren nakon ozljede. Hrvatski napadač ispraćen je pljeskom publike...

Hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić (30) odbio je razgovarati s hrvatskim novinarima nakon pobjede Juventusa nad Dinamom od 2:0 u Torinu u Ligi prvaka, prošavši prostorom predviđenim za susret igrača i novinara, žureći i ne osvrćući se na molbe hrvatskih izvjestitelja da stane.

Mandžukić je igrao do 85. minute, kada ga je zamijenio argentinski napadač Paulo Dybala koji se vratio na teren nakon ozljede. Hrvatski napadač je ispraćen pljeskom publike, a Dybala, koji ga je zamijenio, stao je pred novinare i rekao kako je jedva čekao povratak na travnjak.

– Možda još uvijek ne mogu igrati 90 minuta, no posljednjih dana nisam osjetio nikakve poteškoće. Ne znam gdje ću igrati u utakmicama koje slijede, mogu igrati bilo gdje u napadu te ću biti sretan na kojem god mjestu zaigrao – izjavio je 23-godišnji igrač koji se bio ozlijedio u listopadu igrajući protiv Milana.

U ponedjeljak je ždrijeb osmine finala, a Argentinac je napomenuo da se crno-bijeli ne boje niti jednog protivnika.

Komentara 9

MA
Majur
08:40 08.12.2016.

A šta ste vi novinari svete krave da se mora pred vas svaki put stati?!Pišete i piskarate masu bezveznih i neobjektivnih pamfleta....sad očekujem "hajku" na Mandžu od strane vas i vaših šefića uvrijeđenih kao onda na Rakitića kad vas je sa pravom oprao nakon finala LP pa ste ga "gulili" svaki tjedan po novinama...gori ste od jednog razmaženog derišta.

IT
i-tomic
08:56 08.12.2016.

Jesteli sigurni da su to hrvatski novinari bili 😂😂😂‼️

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
09:01 08.12.2016.

E moj novinaru,ja koji sam bio na tribini na onoj hladnoci,u žamoru publike,sa kontra strane tribine i sa talijanskim spikerom na stadionu znam da je Mandžo zamijenjen za Hernanesa a Pjanić za Dybalu.. a ovaj komentar koji pljuje po Mandži samo nek zna da se cijeli stadion digao na noge kad je Mandzo napustao stadion,a po ulicama Torina kome god kazes za Mandzu dizu palac gore i govore super Mario

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije