Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASISTENCIJA OLIĆA

Mandžo strijelac i asistent: Pogledajte njegov novi gol

Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
08.02.2014.
u 17:22

Mandžukić je u 18. minuti utakmice protiv Nürnberga s braničem na leđima iskoristio ubacivanje Alabe i pogodio za 1:0 Bavaraca. U 49. minuti asistirao je Lahmu za 2:0.

Nakon fantastičnog izdanja Marija Mandžukića protiv Frankfurta te gola i asistencije u pobjedi Bayerna 5:0 u 19. kolu Bundeslige, Pepu Guardioli nije ništa preostalo nego da hrvatskom reprezentativcu priliku od prve minute da i na gostovanju kod Nürnberga u 20. kolu. Bavarci su pobijedili 2:0, a Mandžo je opet bio jedan od najboljih igrača Bayerna.

Španjolskom treneru guranje Mandžukića u prvih 11 se isplatilo već u 18. minuti utakmice kada je hrvatski reprezentativac s braničem na leđima iskoristio ubacivanje Alabe i pogodio za 1:0 Bavaraca. To je bio 12. gol našeg napadača ove sezone u Bundesligi.

 

U 49. minuti Bayern je zabio i drugi gol, a dio zasluga opet ide Mandžukiću. Naime, hrvatski reprezentativac bio je asistent Lahmu za 2:0. Mandžukić je igrao do 85. minute kada ga je zamijenio Pizarro. Inače, Mandžo je u 64. minuti dobio i žuti karton.

Wolfsburg je na domaćem terenu sa 3:0 pobijedio Mainz. Ivan Perišić igrao je do 63. minute kada ga je zamijenio Ivica Olić. 'Vukovi' su poveli u 59. minuti golom Rodrigueza iz jedanaesterca.

Olić je samo tri minute nakon ulaska na travnjak asistirao Dostu za 2:0. Konačnih 3:0 postavio je Gustavo u 75. minuti.

Milan Badelj igrao je cijelu utakmicu, a Ivo Iličević od 61. minuti u teškom domaćem porazu HSV-a od Herthe 0:3.

Uvjerljiva je na gostovanju u Bremenu bila dortmundska Borussija koje je Werderu utrpala pet komada. U prvom poluvremenu su zabili Lewandowski i Mkhitaryan, a u nastavku Friedrich te ponovno Mkhitaryan i Lewandowski. Počasni gol za konačnih 1:5 u 89. minuti zabio je Aycicek.

Bundesliga, 20. kolo:

Werder - Borussia D. 1:5
Frankfurt - Braunschweig 3:0
Freiburg - Hoffenheim 1:1
Nürnberg - Bayern 0:2
Wolfsburg - Mainz 3:0
HSV - Hertha 0:3

>> Mandžukić odličnu igru okrunio golom i asistencijom

Komentara 7

DU
Deleted user
19:54 08.02.2014.

info_punk ne kaki. odi u BiH ak ti se kaki...koga boli kuki za Bosniu bitno je da Manđo zabija! hehehe

Avatar Prosenjak
Prosenjak
20:31 08.02.2014.

Postoji profili klubova koji se ne mogu mjenjti tek tako. Barcelona i Ajax će recimo uvijek igrati nogomet "do noge", s puno dodira, po mogućnosti od prve, i uvijek će imati zabranu izbijanja lopte u korner ili aut. Man Utd ili Liverpool će uvijek igrati preko krila pa centaršutem tražiti napadače u sredini. A Bayern će uvijek igrati nogomet u kojem je forte snaga i tempo, i momčadska igra. Postoje profili igrača koji odgovaraju ovoj ili onoj ekipi. A Mandžukić je profil igrača koji najviše odgovara Bayernu kao što i Bayern najbolje odgovara njemu. Budu li ga se rješili to će im biit velika greška, a tek ćemo vidjeti hoće li Lewandowski u Bayernu biti ovoliko dobar i bitan igrač kao što je Mandžo. A ja sam uvjeren da neće, kao što to nije bio Mario Gomez, kojem nitko ne može reći da nije rasni strijelac, ali to jednostavno nije igrač za Bayern.

TO
tony111
17:52 08.02.2014.

Nije bio jedan od najboljih, bio je uvjerljivo najbolji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije