Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju za Novu TV

Mamić: SDP putem huligana želi srušiti Dinamo i reprezentaciju

Zdravko Mamić (1)
Pixsell
24.03.2012.
u 19:36

Zdravko Mamić potvrdio je i ono što je posve jasno: da nakon Eura odlaze Vlatko Marković i Slaven Bilić

Zdravko Mamić u intervjuu Novoj TV potvrdio je da Vlatko Marković, ali i Slaven Bilić odlaze nakon Eura. A slučaj Bišćan ovako je komentirao:

- Klub snosi jako malo krivnje za takav epilog. Igor je bio kapetan, stajali smo čvrsto uz njega, iako je imao velikih problema sa zdravljem. Ovo je bila isključivo odluka trenera, a mi smo dovedeni pred gotov čin, jer oni su u svojim razgovorima otišli tako daleko da nismo mogli ništa osim druge krajnosti: smjene trenera. Konzultirao sam se sa članovima Izvršnog odbora i odlučili smo da stanemo uz trenera. Sigurno da to ni klub, ali niti Igor nisu zaslužili, no to je odluka trenera.

Željko Širić u ekskluzivnom intervjuu za sportski tjednik Max rekao je da je cilj istrage rušenje Mamića i Markovića.

- Meni to ništa nije novo. Siguran sam da postoje političari, političke snage i program konkretno SDP i uz podršku medijske mafije imaju dogovor, a sredstva su im ti huligani putem kojih se želi uništiti Dinamo i hrvatska reprezentacija. To je valjda svakome jasno. Jasno, to su teške optužbe, ali ja stojim iza njih, rekao je Mamić.

Ogorčen je primitivnim uvredama s tribina koje je na dvije utakmice trpila cijela Dinamova uprava i neki igrači.

- Jedino se još jedino hladno oružje ne poteže, ali i to će biti ako država ne reagira, jer to je otvoreni lov, nezapaćen u svijetu! Javni lov na ljudske glave, a da u društvu nitko ni da zucne!

Jovanovićeva ga isnpekcija, kaže, ne zabrinjava.

- Poštujem vladu i ministra, ali imam uvid što čini i kako zapravo dva ministarstva, ono obrazovanj,a znanosti i sporta, te uprave, imaju prioritet kako izmisliti zakone i mehanizme da se sruši HNS i Dinamo, odnosno Zdravka Mamića!

O dolasku Marina Tomasova kaže:

- Nismo ništa dogovorili sa Sinovčićem, ali violio bih da dođe.

>> Cijeli intervju s Mamićem pogledajte ovdje!

Komentara 45

OB
-obrisani-
21:50 24.03.2012.

bravo mamicu to je sve istina..bio bi bolji predsjednik i premijer od josipovica i milanovica

Avatar guten_tag
guten_tag
20:23 24.03.2012.

mamić je u pravu , trebaju li se građani samoorganizirati da bi se zaštitili ili država treba provoditi zakone . ja kao promatrač , ne navijač jer ne navijam za klub , sam zabrinut da ministar unutrašnjih poslova ranko ostojić , iz vlade zorana milanovića ne sankcionira ove bandite koji čine zločin iz mržnje , koji su izbili policajcu oko ili su javno mahali nožem . znači navedeni dužnosnici su odgovorni za ovo nasilje . sjetite se koju su hajku digli za onaj incident u splitu . medijski huškači su pisali \" 10 000 razjarenih splićana htjelo je rastrgati sudionike gey povorke \" , zločin mržnje treba ih sve uhititi i na lomaču . što je ovo vlastodršci , posebno ministar jovanović koji je istim riječnikom kao ovi iz maksimira huškao neuku svjetinu na linč .

NI
nisde
16:08 25.03.2012.

mučko đubre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije