Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju za Novu TV
Povratak na članak

Mamić: SDP putem huligana želi srušiti Dinamo i reprezentaciju

Zdravko Mamić potvrdio je i ono što je posve jasno: da nakon Eura odlaze Vlatko Marković i Slaven Bilić

Komentari 45

OB
-obrisani-
21:50 24.03.2012.

bravo mamicu to je sve istina..bio bi bolji predsjednik i premijer od josipovica i milanovica

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
20:23 24.03.2012.

mamić je u pravu , trebaju li se građani samoorganizirati da bi se zaštitili ili država treba provoditi zakone . ja kao promatrač , ne navijač jer ne navijam za klub , sam zabrinut da ministar unutrašnjih poslova ranko ostojić , iz vlade zorana milanovića ne sankcionira ove bandite koji čine zločin iz mržnje , koji su izbili policajcu oko ili su javno mahali nožem . znači navedeni dužnosnici su odgovorni za ovo nasilje . sjetite se koju su hajku digli za onaj incident u splitu . medijski huškači su pisali \" 10 000 razjarenih splićana htjelo je rastrgati sudionike gey povorke \" , zločin mržnje treba ih sve uhititi i na lomaču . što je ovo vlastodršci , posebno ministar jovanović koji je istim riječnikom kao ovi iz maksimira huškao neuku svjetinu na linč .

VL
OS
osijek68
20:39 24.03.2012.

Ovaj ljigavi, gadljivi, agresivni, pohlepni svercer je personifikacija svega truloga u nasem drustvu. Razbojnik, siledjija s nebrojeno puno incidenata prema svima koji mu se ne svidjaju ovdje slini kako kako su neki drugi agresivni prema njemu. Demagog koji cim osjetii ugrozu lupeta o mapadima na Hrvatsku, svetinju Dinamo, reprezentaciju i sta ja znam. Pa daj razbojnice objasni nam kako ce to Jovanovic srusiti Dinamo? Kako tocno ce srusiti reprezentaciju? Ili mislis da si ti, razbojnice, Dinamo i reprezentacija? Fuj..

VL
SI
sitnalov
20:48 24.03.2012.

Tom liku je davno vrana popila mozak

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
20:52 24.03.2012.

za svako arlaukanje sa tribina , petnaest dana zatvora , zabrana pet godina približavanja stadionu , na kome se održavaju utakmice ili bilo koja druga sportska priredba . to je nekih 300 huligana , treba ih eliminirati iz društva ,, nitko za njih pitati neće . ovu tzv navijačku skupinu , staviti van zakona i to je to . to su kriminalci koji su nas osramotili gdje god su došli , od fašističkih simbola do nasilja i razbijanja po gradovima u cijeloj europi . novac kojim su morali platiti kazne za ovaj ljudski otpad i njihove kriminalne radnje , hns je mogao utrošiti u obrazovanje mladih sportaša , stipendije ili platiti njihove sportske rekvizite , prostore ili nešto drugo što je korisno za sport .

VL
SE
serđo
21:00 24.03.2012.

evo, maminjo ponavlja sve ovo kaj ja tu pišem. i u pravu je. ne dajte se, ne dajte komunistima da preuzmu građanski, borite se do kraja svim sredstvima.

VL
BR
broketa
21:24 24.03.2012.

kaj si se prepal zdravkec??Naravno nema više onih tvojih lopova iz hdz -a na vlast..Pa nemožete cijelu vječnost krasti i muljati ljubitelje nogometa i sporta u hrvatskoj.Nikada više hdz-a nikada više likova ko ova protuha i nikada vise tvojh poslušnikaa u savezu!!Očito da je novoj vlasti stalo do uspostave reda i hijararhije u nogometu..Te sam ponosan na hrvatski noarod što je izabrao ovakvu vlast koja ne šuruje s kriminalcima iz hns-a!

VL
NO
Novinar
21:33 24.03.2012.

Sve mi se više čini da će s Bilićem i Markovićem otići i Mamić.

VL
SA
sargu123
21:43 24.03.2012.

Što je, Mamiću, fali ti tvoj lopovski Hdz na vlasti ? Novci se odjednom puno teže peru ? E pa nećeš ih više gledati na vlasti jer dokazali su i pokazali što jedino znaju raditi ! Nikad više Hdz a ti se nosi odakle si došao, čim prije tim bolje !

VL
JA
JackRussell
21:51 24.03.2012.

Sve što je Mamić rekao stoji. Dinamu su poslane svakojake inspekcije, nitko nikada nije otkrio, Jovanović i Skansi cijelo vrijeme samo govore o rušenju Mamića, a niti jedne riječi ne upućuju prema najvećoj nogometnoj močvari, onoj u Hajduku. Gdje su Jovanović i Šimić da stanu uz jednog Tomasova i druge igrače Hajduka protiv kojih se provodi mobing na radnom mjestu? Prijeti im se javno uništenje karijere, ali nitko niti ne pomišlja nešto spomenuti, a to se ponavlja godinama. Hajduk duguje poreze još tamo iz 1997. godine, duguju raznim europskim klubovima milijune eura koje im nisu isplatili na ime transfera, provizija i sličnih stvari, priglupi tovari kurčili su se svojom privatizacijom, a danas su opet na rubu propasti...ali nećete proći, Maminjo će riješavao i gadniju bandu o vaše!

VL
JA
JackRussell
21:54 24.03.2012.

Jovanović i Skansi svim sredstvima štite Hajduk kojemu je dokazano mnogostruko kršenje ne samo hrvatskih i međunarodnih zakona, ali nikome ništa...štiti se jedan predsjednik kluba koji je zakleti ustaša i koji u društvu prijatelja pjeva o klanju srba...tu močvaru štite Jovanović i Skansi!

VL
CH
chemica
22:06 24.03.2012.

Hrvatska će postati normalna zemlja tek kada ovakve kreature ne budu više pozivane u glavne informativne emisije. Kakva država, takvi joj i \"celebovi\". Redikulozni i ne previše normalni. Idućem novinaru koji pozove Mamića u svoju emisiju želim da ga ovaj zadavi golim rukama. Čini se da je to jedini način da se novinari privedu pameti jer samo zahvaljujući njima moramo trpjeti maltretiranje od strane ove glavate ulješure.

VL
SE
serđo
22:09 24.03.2012.

septica

VL
AS
assssssstttii
22:15 24.03.2012.

Kaj bulazniš Maminjo, za kaj bi netko rušil repku?!? Prije je da se ruše \"mumije\" i ostali iz najnovijih hitova BBB-a

VL
Avatar madcap
madcap
22:18 24.03.2012.

On zna kad odlazi Marković, Bilić.... Obukao se u široke gaće, car HR-nogometa. A protukanditat mu Štimac. Zato i imamo ovakav nogomet iz kaljuže.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
22:32 24.03.2012.

ovu , nacističku , rasističku i fašističku skupinu , koja sebe naziva navijačima treba eliminirati iz društva svim sredstvima . kad se desi zlo bit će kasno . prvi potez bi trebao napraviti klub , poništiti sve iskaznice koje imaju ti nametnici i zabraniti ulazak na tribine . kod rasističkih , fašističkih ili bilo kakvih drugih uzvika prekinuti utakmicu i to istjerati s tribina . nema druge , ako mislite da će se to samo od sebe riješiti varate se . mediji bi trebali doprinijeti toj akciji , gasiti kamere i ne davati prostora tim izgrednicima .

VL
Avatar zagi zagi
zagi zagi
22:35 24.03.2012.

mamicu odje.. iz dinama

VL
DZ
DZG
22:51 24.03.2012.

Kako je divno slušati ovu primitivčinu kako kuka. Kako je divno čitati njegove podanike kako sami sebe uvjeravaju da još ima nade. Nema nade, gotovo je. Ovaj grad i ovaj klub će napokon prodisati punim plućima jer su kriminalcima kojii su okupirali Maksimirsku dani odbrojani.

VL
HS
Hrvatski sin
22:52 24.03.2012.

za kog će sdpovci navijat na srbija-hrvatska?

VL
NI
nisde
16:08 25.03.2012.

mučko đubre

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.