Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravko motivator

Mamić došao na trening Dinama uoči utakmice sezone

Zdravko Mamić, Dinamo, (1)
Marko Prpić/Pixsell
21.08.2013.
u 11:59

- Nemam problema s pripremom ovakve utakmice, puno mi je teže kada igramo protiv, uvjetno rečeno, slabijeg protivnika

Dinamo danas protiv Austrije igra najvažniju utakmicu sezone. Uspije li proći Bečane, Dinamo će dobiti veliku financijsku injekciju: za ulazak u Ligu prvaka maksimirski klub od Uefe će dobiti 8 milijuna eura, a još dva milijuna dobit će od TV prava.

– Nemam problema s pripremom ovakve utakmice, puno mi je teže kada igramo protiv, uvjetno rečeno, slabijeg protivnika. Za ovakve utakmice igrači su motivirani sami po sebi, rekao je uoči utakmice trener Dinama Krunoslav Jurčić.

A da se ipak ništa ne prepusti slučaju, igrače je odlučio motivirati i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić koji je jučer navečer došao na trening. Uglavnom se držao po strani, ali tu i tamo dao je igračima pokoji savjet. Tko zna, možda im je na uho šapnuo i ponešto o premijama za ulazak u Ligu prvaka...

>>Austriju čeka pakao na Maksimiru: Rasprodani istok i zapad!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije